Π.Παπαδάκης: Ο Πρόεδρος του “Αινήσιο Δέλτα” απαντάει σε Τελόπουλο: “Μπέρδεψες ποιος παρανομεί στη λαθρομετανάστευση”

Π.Παπαδάκης: Ο Πρόεδρος του “Αινήσιο Δέλτα” απαντάει σε Τελόπουλο: “Μπέρδεψες ποιος παρανομεί στη λαθρομετανάστευση”

Αποστομωτική απάντηση στον ανταποκριτή της γνωστής για τις ακροαριοστερές της θέσεις “Εφημερίδας των Συντακτών” στο νομό Έβρου Αντώνη Τελόπουλο, για το άρθρο που δημοσίευσε και προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος όσων αντιδρούν στην συνεχή εισβολή λαθρομεταναστών, δίνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” Πάρης Παπαδάκης.

Με επιστολή του στο Evros-news.gr, ο γνωστός νομικός της Αλεξανδρούπολης, αλλά και ένας από τους Εβρίτες που δραστηριοποιούνται ως κυνηγοί και ψαράδες στο Δέλτα του Έβρου και είχαν τεράστια συμβολή τον περασμένο Μάρτιο στην αποτροπή της μαζικής εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, απαντάει στον κ.Τελόπουλο. Άλλωστε τον ανέφερε προσωπικά στο συγκεκριμένο άρθρο που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Εβριτών και όχι μόνο, ενώ και η βασική φωτογραφία που  δημοσίευσε δείχνει τον Πάρη Παπαδάκη μαζί με άλλα μέλη του “Αινήσιο Δέλτα” να συζητούν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις Φέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελόπουλος υπέρ λαθρομεταναστών: Επίθεση κατά ΑγροΚτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, “Αινήσιου Δέλτα”, Evros-news.gr μέσω “Εφημερίδας Συντακτών”

Η επιστολή-απάντηση του κ.Παπαδάκη αναφέρει:

“Άκου και εσύ, Τελόπουλε Αντώνη, ( ομορφόπαιδο ), τι θα σου πω εγώ και άσε τα εμβληματικά μυθιστορήματα του Άλντους Χάξλεϊ ο οποίος ήταν τυφλός και δεν θα έβλεπε όλα αυτά τα οποία δυστυχώς βλέπεις εσύ, αλλά παριστάνεις τον τυφλό και κουφό.
Είναι σίγουρο ότι έχεις μπερδέψει ή το παίζεις μπερδεμένος για το ποιος παρανομεί στο πραγματικό φαινόμενο που λέγεται λαθρομετανάστευση. Πάρτο χαμπάρι ότι οι παράνομοι μετανάστες τους οποίους υποστηρίζεις διακαώς όταν
συλλαμβάνονται από τις αρχές οδηγούνται στην δικαιοσύνη και καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης για παράνομη είσοδο στην χώρα σύμφωνα με το άρθρο 83 του Ν. 3386/2005 ( εφόσον δεν έχουν προλάβει να τελέσουν και άλλα εγκλήματα), και άρα τελικά οι παρανομούντες είναι αυτοί και όχι ο κάθε Έλληνας πολίτης που τους αντιμετωπίζει καθημερινά μη γνωρίζοντας τις αληθινές προθέσεις τους, ειδοποιώντας την αστυνομία και τον στρατό. Αυτό για να βάλουμε μια βάση και να ξεδιαλύνει λίγο το μυαλό σου για το ποιος είναι θύμα και ποιος θύτης.
Όσο για το βίντεο που ανέβηκε στο evros – news, και επειδή εγώ μιλάω με νόμους και όχι με «Άλντους Χάξλεϊ» θα σου ανοίξω τα μάτια και θα σου πω ότι, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 6 του ν. 4251/2014 «όποιος διευκολύνει την παράνομη διαμονή πολίτη τρίτης χώρας ή δυσχεραίνει τις έρευνες των αστυνομικών αρχών για εντοπισμό, σύλληψη και απέλαση του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και με χρηματική ποινή τουλάχιστον πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ ».


Με λίγα λόγια για να μην μακρηγορούμε, αν ο συγκεκριμένος πολίτης τους έβαζε μέσα στο σπίτι του, τους ταΐζε τους έντυνε και τους κοίμιζε χωρίς να ειδοποιήσει τις αρχές τότε «μάντεψε» ΘΑ ΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται οι λαθρομετανάστες να είναι οικειοθελώς σκυμμένοι και να περιμένουν την σύλληψη τους από την αστυνομία την οποία κάλεσε ο εν λόγω κάτοικος του βορείου Έβρου, και όχι να υποτάσσονται σε αυτόν επειδή είχε στα χέρια του φτυάρι (που δεν φαίνεται ). Και λέω οικειοθελώς διότι
όπως διέκρινες και εσύ ερμηνεύοντας το από την ανάποδη πλευρά φυσικά, οι μετανάστες ήταν δύο και άρα θα μπορούσαν εύκολα να αφοπλίσουν τον Έλληνα πολίτη που είχε στα χέρια του το φοβερό, συγκλονιστικό, μαζικής καταστροφής όπλο με την ονομασία «ΦΤΥΑΡΙ».


Εσείς οι προοδευτικοί που δεν ξέρετε που είναι το ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ, (αν και για να είμαι ειλικρινής και μην σε αδικήσω σε έχω δει μέσα σε μπλάβα ύστερα από επίπονες προσπάθειες να σταθεροποιηθείς σε αυτήν και να μην πέσεις στο νερό λόγω απειρίας φυσικά ), σταματήστε να κάνετε τους όψιμους ανθρωπιστές λόγω της κατάστασης, γιατί όταν εμείς σώζαμε από βέβαιο πνιγμό και υποθερμία λαθρομετανάστες και γυναικόπαιδα αφήνοντας την ζεστασιά της οικογενείας μας και τρέχαμε με κίνδυνο της ζωής μας όχι μόνο τον Μάρτιο αλλά όλα αυτά τα
χρόνια, εσείς τρώγατε τυρόπιτες και συμμετείχατε σε κάποια σκόρπια διαδήλωση.
Και επειδή έχεις απορία για δήθεν αναπάντητες αποκαλύψεις, θα σου πω μόνο αυτό. Καμία πληροφορία δεν θα σου δώσω για το τι ειπώθηκε με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας και ξέρεις γιατί;; γιατί πολύ απλά πας και
τα λες!!
Υ.Γ. Όταν τελειώσει η καραντίνα καλοδεχούμενος για μπάρμπεκιου στις βίλες μας.
Πάρης Παπαδάκης
Πρόεδρος του συλλόγου Αινήσιο Δέλτα

Η ανταπόκριση Τελόπουλου στην γνωστή ακροαριστερή “Εφημερίδα των Συντακτών”