Κορονοϊός: Μια 58χρονη πέθανε χθες βράδυ στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Άλλος ένας θάνατος νοσηλευόμενου από κορονοϊό καταγράφηκε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφού κατέληξε μια 58χρονη από την Κομοτηνή.

Όπως αναφέρει το Inkomotini.news, απεβίωσε μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Κομοτηνής και εν συνεχεία στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης που αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς covid-19 για όλη την Περιφέρεια, 58χρονη γνωστή Κομοτηναία η οποία ταλαιπωρούνταν και από άλλα νοσήματα.

Τη θλιβερή εξέλιξη γνωστοποίησε με ανάρτησή της η κόρη της:

“Καλημέρα, είμαι η κόρη της Πέπης, η Μαρίνα. Κάποιοι με γνωρίζετε, άλλοι όχι. Η μητέρα μου έφυγε απόψε το βράδυ από τη ζωή, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με covid 19 εκτός των άλλων προβλημάτων υγείας που την ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια. Εύχομαι να θυμάστε μόνο τα καλά της μητέρας μου, όπως κρατάμε εγώ και η υπόλοιπη οικογένεια, και να την μνημονεύετε. Ο μόνος λόγος που κάνω μια τέτοια ανακοίνωση από εδώ είναι πως είστε τόσοι πολλοί οι γνωστοί και φίλοι της μητέρας μου και δε θα μπορούσα να σας ενημερώσω όλους προσωπικά. Να έχετε όλοι υγεία και οι οικογένειες σας και να μη ζήσετε το κακό αυτό! Να προσέχετε για εσάς και για τους άλλους, εμείς ήμασταν άτυχοι…”.

Η εκλιπούσα αγαπούσε τη ζωή, τη φύση και τα ζώα, τις τέχνες και τον πολιτισμό, τον τόπο της, είχε χιούμορ και ευαισθησίες.

Πέπη, καλό ταξίδι… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και στους οικείους σου…”

Στην ΜΕΘ νοσηλεύονται 12 άτομα και

66 συνολικά, ενώ χθες έγιναν 11 εισαγωγές

Στο μεταξύ και σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, δώδεκα (12) ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, ενώ εχτές σημειώθηκαν έντεκα (11) εισαγωγές και δόθηκαν δεκαέξι (16) εξιτήρια.
Συνολικά 66 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται αυτή την στιγμή, εκ των οποίων οι 50 είναι στις μονάδες covid-19, 12 είναι στη ΜΕΘ και 4 στη ΜΕΛ.