Λαθρομετανάστες: Έβαλαν φωτιά σε αποθήκη στο Ορμένιο – Άλλοι έφτασαν με… τρακτέρ στην Καβάλα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαθρομετανάστες: Έβαλαν φωτιά σε αποθήκη στο Ορμένιο – Άλλοι έφτασαν με… τρακτέρ στην Καβάλα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζεται καθημερινά η εισβολή λαθρομεταναστών μέσω του ποταμού Έβρου στην χώρα μας, αφού παρά τις αποτροπές από τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις, κάποιοι καταφέρνουν και ξεφεύγουν, μπαίνοντας στην χώρα.

Είναι χαρακτηριστικά δυο συμβάντα με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες σε Έβρο και Καβάλα. Στο χωριό Ορμένιο του Τριγώνου, πέντε άτομα μπήκαν σε αποθήκη σπιτικού που είναι κλειστό αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν μένουν στο χωριό και έβαλαν φωτιά, προφανώς για να ζεσταθούν.

Έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους που ενημέρωσαν την αστυνομία, όταν άρχισαν τις… βόλτες στο κέντρο του χωριού και τελικά τους συνέλαβαν. Για τον κόσμο όχι μόνο του Ορμενίου αλλά και των άλλων χωριών, αυτή η εικόνα δεν ήταν πρωτόγνωρη φυσικά, αφού καθημερινά βλέπουν λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν.

Άλλοι λαθρομετανάστες, που προφανώς μπήκαν στην Ελλάδα από τον Έβρο, κατάφεραν και έφτασαν μέχρι την Καβάλα με τρακτέρ που έκλεψαν από την Ροδόπη, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Το φοβερό μάλιστα είναι, ότι σε εποχές lockdown και απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έφτασαν με… τρακτέρ ως το κέντρο της πόλης!!!

Το περιστατικό όπως αναφέρει το Kavalapost.gr, συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2020, ένα ασυνήθιστο «θέαμα» τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών και των λιμενικών οι οποίοι περιπολούσαν εκείνη την ώρα στην οδό Κουντουριώτου: ένα… τρακτέρ στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες, «κατέβαινε» τον δρόμο με κατεύθυνση προς το λιμάνι της πόλης!

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό του τρακτέρ, αλλά εκείνος δεν συμμορφώθηκε και έστριψε δεξιά, «ανάποδα» προς την οδό Βενιζέλου, στην προσπάθειά του να διαφύγει του ελέγχου.

Λίγα μέτρα παρακάτω, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις μη νόμιμοι μετανάστες Αφγανικής καταγωγής. Το τρακτέρ έφερε πινακίδες Ροδόπης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*