Έξι θετικά κρούσματα κορονοϊού στο δήμο Ορεστιάδας – Τι ανακοίνωσε ο δήμαρχος για εαυτό του, Αρχοντίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξι θετικά κρούσματα κορονοϊού στο δήμο Ορεστιάδας – Τι ανακοίνωσε ο δήμαρχος για εαυτό του, Αρχοντίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξι θετικά κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους του δήμου Ορεστιάδας, έχουν επιβεβαιωθεί ως αυτή την στιγμή, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης με χθεσινοβραδινή του δήλωση μέσω του facebook. 

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, όπου βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 συνολικά 5 υπάλληλοι, έκλεισε για 14 ημέρες και οι ίδιοι θα μείνουν σε καραντίνα για το διάστημα αυτό. Επίσης, υπάρχει ένα ακόμα κρούσμα στην ΔΕΥΑΟ, όπως είχε αναφέρει εδώ και μια εβδομάδα το Evros-news.gr, αλλά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν αρνητικά. Έτσι τουλάχιστον διαβεβαίωσε χθες ο κ.Μαυρίδης.

Ακόμα, σύμφωνα με την δική του ανάρτηση, ήταν αρνητικά τα μοριακά τεστ για κορονοϊό στα οποία οποία υποβλήθηκαν οι εργαζόμενοι στην σίτιση, αλλά και δύο αρνητικά επίσης τεστ στο τμήμα Πρόνοιας του δήμου .

Τα αποτελέσματα για δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Αρχοντίδη

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας στο… διάγγελμα του ανέφερε επίσης ότι επειδή ο ίδιος είχε έρθει σε επαφή με κάποιους από τους εργαζόμενους στην Τεχνική Υπηρεσία που βρέθηκαν θετικοί αλλά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντής Αρχοντίδης, υποβλήθηκαν και οι δύο σε τεστ κορνοϊού και το αποτέλεσμα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΥΡΙΔΗ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*