Ανέλαβε παιδίατρος μετά από 15 χρόνια στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης!!!

Ανέλαβε παιδίατρος μετά από 15 χρόνια στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης!!!

Μια πολύ σοβαρή έλλειψη για ολόκληρα 15 χρόνια στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, έπαψε να υπάρχει από χθες, αφού ανέλαβε καθήκοντα μόνιμος Παιδίατρος, δίνοντας λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλάνιζε τους κατοίκους.

Ο δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος, που με συντονισμένες ενέργειες δίνει ουσιαστικές λύσεις σε μια σειρά ζηξτήματα του νησιού, με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε την συγκεκριμένη εξαιρετικά θετική εξέλιξη:

“Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου, καθώς και τις συνεχόμενες επαφές και επισκέψεις του Δημάρχου, τόσο με τον Υφυπουργό Υγείας κύριο Κοντοζαμανη, όσο και την κυρία Ειρήνη Χατζοπούλου της 4ης ΥΠΕ, προκηρύχθηκε η θέση μόνιμου Παιδίατρου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι την θέση ανέλαβε ο Παιδίατρος κύριος ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΚΑΛΟΣ, ο οποίος και παρουσιάστηκε σήμερα στο Κ. Υ. Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε! Υπενθυμίζουμε, ότι στο Κ. Υ. δεν υπήρχε Παιδίατρος τα τελευταία 15 χρόνια! Το κενό αυτό δημιουργούσε ανασφάλεια. Ο αριθμός των παιδιών στο νησί μας είναι τέτοιος που απαιτούσε παρουσία Παιδίατρου.

Ευχαριστούμε θερμά την κυβέρνηση και προσωπικά την Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ κυρία Χατζοπούλου, που έκανε πράξη την υπόσχεση της στο δίκαιο αίτημα του Νησιού μας”.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται, εκτός της φωτογραφίας του νέου παιδιάτρου με τον δήμαρχο κ.Γαλατούμο και από παλαιότερη της συνάντησης του με τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, μαζί με τον βουλευτή Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο που μεσολάβησε να πραγματοποιηθεί αυτή και να υπάρξει τελικά το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα της πρόσληψης παιδιάτρου στο Κ.Υ.Σαμοθράκης.