Ευχαριστεί γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, για τη νοσηλεία του πατέρα του

Ευχαριστεί γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, για τη νοσηλεία του πατέρα του

Τις θερμές ευχαριστίες του σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, για την περίθαλψη και φροντίδα που προσέφεραν για ένα μήνα στον ασθενή πατέρα του, εκφράζει με επιστολή που έστειλε στο Evros-news.gr ο Δημήτρης Φραγκούδης από το χωριό Σπήλαιο Ορεστιάδας.

Η επιστολή του κ.Φραγκούδη αναφέρει:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.Ν. ΔΙΔ/ΧΟΥ
Αισθάνομαι την ανάγκη – υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τον Δ/ντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου σας κ. ΚΑΛΠΑΚΛΗ Χρήστο, καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ για την περίθαλψη και φροντίδα που προσέφεραν επί ένα και πλέον μήνα στον αποβιώσαντα την 13-11-2020 αγαπημένο μου πατέρα ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ Αθανάσιο ετών 87.
Παρά το τραγικό της κατάληξης ήθελα να ευχαριστήσω Δημόσια όλους για το επίπεδο νοσηλείας που προσέφεραν με όλες τους τις δυνάμεις ανθρώπινες και επιστημονικές, καθώς και την στήριξη και εξυπηρέτηση σε εμάς τους οικείους του καθημερινά με ευγένεια και επαγγελματισμό.
Και όλα αυτά σε εποχή που το Δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται και πιέζεται φοβερά δίνουν πάντα το καλύτερο εαυτό τους.
Θεωρώ ότι όφειλα να πω ένα δημόσιο Ευχαριστώ!
Με τιμή Δημήτρης Φραγκούδης