Η πρώτη μεταφορά ηλικιωμένης απ’ το Ιωακείμειο Γηροκομείο στη Μονάδα κορονοϊού του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Η πρώτη μεταφορά ηλικιωμένης απ’ το Ιωακείμειο Γηροκομείο στη Μονάδα κορονοϊού του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Την πρώτη μεταφορά ηλικιωμένης τροφίμου από το Ιωακείμειο Γηροκομείο στην Ειδική Μονάδα COVID-19 του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, είχαμε χθες το βράδυ. 

 

Όπως ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, η οποία δεν κάνει πάντως την παραμικρή αναφορά στα κρούσματα της Ιεράς Μονής Παναγίας του Έβρου στην Μάκρη, όπου είχαμε θάνατο μοναχής από κορονοϊό και πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα, οι εξελίξεις είναι:

“Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου την ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων μας, γνωστοποιεί ότι:
Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» οι τρόφιμοι και οι υπάλληλοί μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να υπάρχει εντός του Ιδρύματος λοιμωξιογόνος εστία.
Το Ιωακείμειο Γηροκομείο σήμερα επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και πραγματοποίησε τέστ ανίχνευσης σε όλο το προσωπικό και σε όλους τους τροφίμους. Επίσης ενημερώνουμε ότι εχθές το βράδυ, θετική στον κορονοϊό τρόφιμος παρουσίασε ήπια συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται μέχρις ώρας στην Ειδική Μονάδα COVID-19, χωρίς κάποια επιδείνωση της κατάστασής της.
Βρισκόμαστε καθημερινά σε επικοινωνία με τις αρμόδιες ιατρικές υπηρεσίες και τηρούμε απαρέγκλιτα το ιατρικό πρωτόκολλο”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*