Διδυμότειχο: Συνέλαβαν στους Μεταξάδες την απατεώνισσα, που μαζί με συνεργό απέσπασαν λίρες, χρυσαφικά από ηλικιωμένο

Διδυμότειχο: Συνέλαβαν στους Μεταξάδες την απατεώνισσα, που μαζί με συνεργό απέσπασαν λίρες, χρυσαφικά από ηλικιωμένο

Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν από χθες οι άνδρες της Ασφάλειας Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με όλους τους αστυνομικούς του Τμήματος για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ζευγαριού απατεώνων που δρούσε στην περιοχή, έφερε τελικά αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, χθες ο άνδρας προσποιούμενος τον γιατρό επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένο στο Διδυμότειχο και του ζήτησε 30.000 ευρώ γιατί η κόρη του έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Αυτός δεν είχε τα χρήματα, αλλά έδωσε τελικά λίρες και χρυσαφικά στην συνεργό που πήγε στο σπίτι του, αξίας περίπου 3.000 ευρώ. Σήμερα η… δράση των απατεώνων επεκτάθηκε στα χωριά Παλιούρι και Μεταξάδες όπου και σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από κατοίκους του χωριού, συνελήφθη στις 3 μ.μ η γυναίκα και συνεχίζεται η αναζήτηση του άνδρα, ο οποίος κινείται με αυτοκίνητο και μάλιστα κοντά στην πλατεία του χωριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Λίρες και χρυσαφικά απέσπασε ζευγάρι απατεώνων από ηλικιωμένο – “Χτυπούν” τηλεφωνικά σε Παλιούρι, Μεταξάδες

Πρόκειται για Βουλγάρα η οποία μιλάει… σπαστά ελληνικά και πήγαινε στα σπίτια για να παραλάβει χρήματα ή λίρες και χρυσαφικά από όποιον πίστευε τα “παραμύθια” τους. Εκείνο φυσικά που είναι άξιο απορίας και προφανώς οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν, είναι πως κατάφερναν και μάθαιναν τα προσωπικά στοιχεία των υποψήφιων θυμάτων τους. Δηλαδή τα ονόματα των στενών συγγενικών προσώπων τους, τα οποία και επικαλούνταν στις τηλεφωνικές επικοινωνίες. Αν δηλαδή έχουν Έλληνες συνεργούς ή ενδεχομένως κάποιους συμπατριώτες τους, από τους πολλούς που εργάζονται στην περιοχή μας ως εργάτες ή για να εξυπηρετούν ηλικιωμένους και μπορούν να πληροφορηθούν τέτοια  στοιχεία. Όλα λοιπόν εξετάζονται και φυσικά θα εξαρτηθεί από όσα είναι διατεθειμένοι να ομολογήσουν οι δυο απατεώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*