Δωρεά ξυλείας απ’ την Ι.Μ. Ιβήρων για επιδιορθώσεις στο Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χώρας Σαμοθράκης

Δωρεά ξυλείας απ’ την Ι.Μ. Ιβήρων για επιδιορθώσεις στο Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χώρας Σαμοθράκης

Την Ιερά Μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους ευχαριστεί με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, για την δωρεά ξυλείας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Χώρας Σαμοθράκης.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου και την αποστολή έξι (6) κυβικών ξυλείας καστανιάς τύπου ραμποτέ και τεσσάρων (4) κυβικών ξυλείας καστανιάς σε καδρόνια, που έχουν ήδη αποσταλεί στη Σαμοθράκη.

Η δωρεά αυτή αποτελεί εξαιρετικά σημαντική στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας να επιδιορθώσει και να εξωραΐσει τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χώρας Σαμοθράκης, γεγονός που αποτελεί επιτακτική ανάγκη λόγω, αφενός της παλαιότητος του κτιρίου και της φυσιολογικής επιβάρυνσής του, αφετέρου των καταστροφών που επισυνέβησαν κατά τις προετών πλημμύρες που έπληξαν το νησί μας.

Οι ευχαριστίες προς τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Ιβήρων αρχιμ. Ναθαναήλ και την μοναστική αδελφότητα είναι το λιγότερο που μπορεί να εκφράσει η Ιερά Μητρόπολή μας για την άμεση και γεμάτη αγάπη και ενδιαφέρον για τον Ναό της Χώρας και το νησί της Σαμοθράκης δωρεά.

Προσηκόντως η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εκφράζει θερμές ευχαριστίες και προς την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία ZANTE FERRIES, καθώς και τον Καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ που μετέφεραν εντελώς δωρεάν το φορτηγό με την ξυλεία από την Αλεξανδρούπολη στη Σαμοθράκη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*