Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Πέθαναν 3 ηλικιωμένοι από “Άγιο Κυπριανό”, Ιωακείμειο Γηροκομείο, αλλά δεν είχαν κορονοϊό

Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Πέθαναν 3 ηλικιωμένοι από “Άγιο Κυπριανό”, Ιωακείμειο Γηροκομείο, αλλά δεν είχαν κορονοϊό

Τρεις ηλικιωμένοι τρόφιμοι στα δυο ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως που νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης πέθαναν τις τελευταίες ώρες, αλλά δεν είχαν κορονοϊό και “έφυγαν” από φυσικά παθολογικά αίτια.

Αυτό αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ενημερώνοντας για την πορεία των κρουσμάτων κορονοϊού που υπάρχουν στα ιδρύματα φιλοξενίας ηλικιωμένων, η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης. Οι δυο ηλικιωμένες γυναίκες που πέθαναν, ηλικίας 96 και 90 ετών, ήταν τρόφιμοι στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, ενώ η τρίτη 90 ετών στο Ιωακείμειο Γηροκομείο. Από αυτό εισήχθη πάντως στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με συμπτώματα κορονοϊού ένας υπάλληλος.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου την ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων μας, γνωστοποιεί ότι:
Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» δεν έχουμε κάποια διαφοροποίηση με τις προηγούμενες ημέρες. Χθες το βράδυ απεβίωσε μία τρόφιμος, ετών 96, ενώ σήμερα άλλη μία, ετών 90. Και οι δυο τρόφιμοι είχαν αρνητικό δείγμα κορωνοϊού, νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο μας και ο θάνατός τους οφείλεται σε φυσικά παθολογικά αίτια.
Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο αναμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν από τον ΕΟΔΥ στις 20 Νοεμβρίου. Οι ασθενούντες τρόφιμοι και υπάλληλοι είναι σε καλή ψυχοσωματική κατάσταση. Σήμερα απεβίωσε μία τρόφιμος, ετών 90, αρνητική στον κορωνοϊό, από φυσικά παθολογικά αίτια, ενώ υπάλληλος του Γηροκομείου, εισήχθη στο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται με συμπτώματα του κορωνοϊού.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*