Αλεξανδρούπολη: Ο αυτοδιοικητικός με το… μαϊμού-προφίλ και φωτό από αμερικανικό site αδυνατίσματος!!!

Αλεξανδρούπολη: Ο αυτοδιοικητικός με το… μαϊμού-προφίλ και φωτό από αμερικανικό site αδυνατίσματος!!!

-Εμφανίζεται ως “Αλεξανδρουπολίτης”, με όνομα Giorgos Georgiadis” και επιτίθεται συνέχεια στη δημοτική αρχή Ζαμπούκη

Ότι κυκλοφορούν στο facebook πολλά… μαϊμού-προφίλ, με τρολ που εμφανίζονται με ψεύτικα ονόματα και σχολιάζουν ή κάνουν  αναρτήσεις εξυπηρετώντας διάφορους σκοπούς και δημιουργώντας εντυπώσεις με… fake σελίδες, είναι γνωστό.

Δεν είχαμε μάλιστα την παραμικρή αμφιβολία, ότι η σελίδα στο facebook με το όνομα “Giorgos Georgiadis” και με μια φωτογραφία που κάνει… μπαμ από μακριά ότι είναι ενός άλλου προσώπου, είναι μια από αυτές τις ψεύτικες  σελίδες. Μάλιστα αναφέρει ως στοιχεία αυτός που την διαχειρίζεται: Πήγαινε στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης-Τόπος διαμονής Αθήνα-Ελλάδα και Τόπος καταγωγής: Αλεξανδρούπολη. 

Από την Αθήνα λοιπόν, ο συγκεκριμένος εμφανίζονταν να κάνει αναρτήσεις συνέχεια σε βάρος της καινούργιας δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, να μπαίνει σε άλλες σελίδες στο facebook και να σχολιάζει επίσης κατά του σημερινού δημάρχου της Αλεξανδρούπολης και των όσων συμβαίνουν στον δήμο. Αρκετές φορές μάλιστα μπαίνει και στο Evros-news.gr και κάνει σχόλια εναντίον μας.

Το συγκεκριμένο μαϊμού προφίλ ανήκει σε αυτοδιοικητικό της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έχει… αρρώστια πραγματικά (χρειάζεται δηλαδή ψυχιατρική βοήθεια) και δημιουργεί χρόνια τώρα ψεύτικα προφίλ στο facebook. Τον είχαν… ξεσκεπάσει προεκλογικά το 2019 όταν είχε δημιουργήσει μια άλλη σελίδα και την “κατέβασε”, ενώ τώρα από μόνος του… καρφώνεται. Εμείς πάντως όταν σχολιάζει θέματα μας, του απαντάμε με το πραγματικό του όνομα, γιατί στην κανονική του σελίδα μας έχει διαγράψει και δεν επιτρέπει να τον σχολιάζουμε. Έχει μάλιστα καταφέρει να προσελκύσει εκατοντάδες “φίλους” στο facebook, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για ανύπαρκτο πρόσωπο και με όσα λέει ή σχολιάζει, δημιουργεί και εντυπώσεις σε όσους αγνοούν ότι είναι fake προφίλ που δημιούργησε αυτοδιοικητικός της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος δεν έχει τα… άντερα να σχολιάζει με το όνομα του.

Δεν είναι βέβαια το μοναδικό fake προφίλ στο facebook από αυτοδιοικητικό της Αλεξανδρούπολης. Άλλος εμφανίζεται ως… Ανδρούτσος Ευάγγελος και άλλος ο… Ιάκωβος Δανιήλ. Όταν άλλωστε είσαι ΚΟΤΑ και μάλιστα ΛΥΡΑΤΗ, φοβάσαι να εμφανίζεις το πρόσωπο σου και να γράφεις με αυτό όσα πιστεύεις.

Φωτογραφία από διαφήμιση αδυνατίσματος

Μόνο που εμείς εδώ στο Evros-news.gr έχουμε χιλιάδες φίλους, όλους εσάς τους αναγνώστες που μας διαβάζετε και μας στηρίζετε. Ένας από σας λοιπόν δείτε τι… ξετρύπωσε. Η φωτογραφία που έχει στην σελίδα του στο facebook αυτός ο “Αλεξανδρουπολίτης” Giorgos Georgiadis που μένει στην Αθήνα και… κόπτεται καθημερινά για το… καλό της πόλης κάνοντας επιθέσεις στην δημοτική αρχή Ζαμπούκη, είναι από… διαφήμιση ιστοσελίδας των ΗΠΑ που διαθέτει και περιοδικό και ασχολείται με ιστορίες αδυνατίσματος. Πρόκειται για το clubsolutionsmagazine.com και ο συγκεκριμένος τύπος, την φωτογραφία του οποίου χρησιμοποιεί αυτός ο… καραγκιόζης από την Αλεξανδρούπολη, εμφανίζεται αφού έχασε τα πάρα πολλά κιλά που είχε.

Αποδεικνύεται δηλαδή πόσο… ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ (μια και μιλάμε για κιλά) είναι η προσπάθεια του με το μαϊμού προφίλ, όπως “ανακαλύψαμε” χάρη στη βοήθεια φίλων. 

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ την δημοσίευση της ιστοσελίδας με την φωτογραφία

Member Transformation Stories: A Powerful Tool for O2 Fitness

Θα μπορέσετε να διαπιστώσετε ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα και αργά ή γρήγορα δεν θα ξεσκεπαστούν τα καταγκιοζιλίκια του. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*