Α.Ε.Διδυμοτείχου: Συμμετέχει στο Εθνικής κλίμακας project “Ποδόσφαιρο και Θεατές-Φίλαθλοι με αναπηρία”

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Συμμετέχει στο Εθνικής κλίμακας project “Ποδόσφαιρο και Θεατές-Φίλαθλοι με αναπηρία”

Στο Εθνικής κλίμακας project «Ποδόσφαιρο και Θεατές-Φίλαθλοι με αναπηρία: Προσβασιμότητα και Βιωματική Εμπειρία» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον Έβρο μέσω της UEFA, συμμετέχει η Α.Ε.Διδυμοτείχου.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με το «Εργαστήριο Προσαρμοσμένης Άθλησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών», το “Noriaki Κano laboratories” και το “Kέντρο προσβασιμότητας για το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη” που είναι CSR partner της UEFA, θα πάρει μέρος την συγκεκριμένη εκδήλωση.  Συμμετέχουν επίσης ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ανδρέας Μόμτσος που κατάγεται από το Διδυμότειχο, ενώ θα πάρει μέρος και ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου με παρέμβαση του από το δημοτικό στάδιο.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου: “Η μετά covid εποχή δεν θα είναι μακριά και θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί αλλά ισότιμοι. Για ένα ποδόσφαιρο προσβάσιμο για ΟΛΟΥΣ”.

Ένα σχόλιο

  1. Μπράβο στην ΑΕΔ αλλά ρε παιδιά είδα αυτό και απόρησα λιγάκι… http://www.didymoteicho.online/ …πέρασε από λογοκρισία το άρθρο σας? ίσως πρέπει πρώτα να ρωτάμε το δήμο μας από δω και πέρα τι θα διαβάζουμε μου φαίνεται!!! είχαμε τον covid έχουμε και fake news? και οι δήμοι στην παγκοσμιοποιηση ? θα τρελαθώ!!! γραφείο “τύπου” KGB ή “τύπου” CIA!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*