Επιχορήγηση 16.500 ευρώ ο δήμος Αλεξανδρούπολης, στον Σύλλογο των Εργαζομένων του

Επιχορήγηση 16.500 ευρώ ο δήμος Αλεξανδρούπολης, στον Σύλλογο των Εργαζομένων του

Ποσό δεκαέξι χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (16.500,00) αποφάσισε να δώσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης ως επιχορήγηση στον Σύλλογο Εργαζομένων του, για την πραγματοποίηση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, μετά από αίτηση που υπέβαλλε στην δημοτική αρχή.

Αυτό αναφέρει η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη την προηγούμενη Τετάρτη. Η απόφαση μάλιστα ήταν ομόφωνη από τα 8 παρόντα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και αναφέρει χαρακτηριστικά για τις 16.500 ευρώ που δίνονται προς τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης:

Σύμφωνα με το άρθρο 202 του Ν.3463/06:
Α.« Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι δυνατή η παροχή χρηματικών επιχορηγήσεων:

Σε πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων στον οικείο Δήμο για την πραγματοποίηση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Έτσι η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα:

Την εξειδίκευση της εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.6739.003, πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2020 ως εξής:
-Ποσό δεκαέξι χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (16.500,00) € για την επιχορήγηση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό που αναφέρονται αναλυτικά στην αίτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Επιχορήγηση 16.500 Σύλλογος Εργαζομένων δήμου

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*