Ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης και Αντιδήμαρχος Αθηναίων παίρνοντας τις αρμοδιότητες της Αλεξίας Έβερτ

Ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης και Αντιδήμαρχος Αθηναίων παίρνοντας τις αρμοδιότητες της Αλεξίας Έβερτ

Ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης είναι πλέον και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας και Ισότητας του δήμου Αθηναίων, αναλαμβάνοντας με απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και τις αρμοδιότητες της Αλεξίας Έβερτ, που αποπέμφθηκε.

Ο κ.Βαφειάδης που κατάγεται από τα Ρίζια Ορεστιάδας και διετέλεσε επίσης Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη, διατηρεί και τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι τώρα. Δηλαδή Πρόεδρος της ΔΑΕΜ Α.Ε. (Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων) και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Ο ίδιος με μια λιτή δήλωση του ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ.Μπακογιάννη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του:

“Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αθηναίων ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξε να με ορίσει Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω το σημαντικό έργο που επιτελείται στον τομέα αυτό με όλες μου τις δυνάμεις”.

Οι Εβρίτες όλων των δήμων του νομού μας απολαμβάνουν 

τις δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων

Ο Νίκος Βαφειάδης, που ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015 στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου, μπορεί να μένει στην Αθήνα αλλά πάντα βοηθάει την ιδιαίτερη πατρίδα του., Χάρη σε δικές του ενέργειες με την ιδιότητα του  Προέδρου της ΔΑΕΜ Α.Ε. (Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων), μεσολάβησε ώστε οι πολίτες και των 5 δήμων του νομού Έβρου, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης, να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων και να εξυπηρετούνται μέσω του διαδικτύου για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σειράς γραφειοκρατικών διαδικασιών και εξυπηρετήσεων, από έκδοση πιστοποιητικών και άλλα ζητήματα. Αυτό συνέβη με αφορμή το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά συνεχίζεται και τώρα με παρέμβαση του κ.Βαφειάδη.