Τρία κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν σε υπαλλήλους του ΚΥΤ Φυλακίου, μετά από τεστ του ΕΟΔΥ

Τρία κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν σε υπαλλήλους του ΚΥΤ Φυλακίου, μετά από τεστ του ΕΟΔΥ

Τρία κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν σε υπαλλήλους του ΚΥΤ Φυλακίου, όπου ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε πάνω από 70 τεστ σε αστυνομικούς αλλά και διοικητικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να μπουν αναπόφευκτα σε καραντίνα και άλλα άτομα που θεωρούνται επαφές τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το ένα από τα άτομα αυτά βρίσκεται ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ στην ιεραρχία των διοικητικών  υπηρεσιών του ΚΥΤ Φυλακίου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση και με το άτομο που τις επόμενες 2 εβδομάδες θα ασκεί τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του. Τα τεστ που έκανε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της απόφασης που έχει ληφθεί για συχνούς ελέγχους σε όσους υπηρετούν στα αστυνομικά τμήματα, τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης, αφού έρχονται σε συχνή επαφή με λαθρομετανάστες και ήδη έχουν υπάρξει στο παρελθόν αρκετά κρούσματα.

Εκτός των 70 και πλέον τεστ στο ΚΥΤ Φυλακίου, έγινε έλεγχος και πάρθηκαν δείγματα και στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, αλλά και στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου που βρίσκεται στο χωριό Ισαάκιο. Εκεί δεν βρέθηκαν, τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κάποια θετικά κρούσματα.