ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτό: Η στιγμή της σύλληψης στο Διδυμότειχο του αρχηγού της συμμορίας που έσφαξε 29χρονο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτό: Η στιγμή της σύλληψης στο Διδυμότειχο του αρχηγού της συμμορίας που έσφαξε 29χρονο

-Τον συνέλαβαν Συνοριοφύλακες στον κάμπο του Διδυμοτείχου, λίγο πριν διαφύγει μέσω του ποταμού Έβρου στην Τουρκία

Στον κάμπο του Διδυμοτείχου όπου κινούνταν και λίγο πριν ξεφύγει μέσω του ποταμού  Έβρου στην Τουρκία, συνέλαβαν Συνοριακοί Φύλακες τον αρχηγό της συμμορίας των Πακιστανών που σκότωσαν στα Καμίνια του Πειραιά κατασφάζοντας τον έναν 29χρονο ομοεθνή τους και τραυμάτισαν σοβαρά άλλους δύο.

Στις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του Evros-news.gr από την στιγμή της σύλληψης, βλέπετε τον Πακιστανό ξαπλωμένο στο έδαφος και τους αστυνομικούς που τον έχουν ακινητοποιήσει να βρίσκονται δίπλα του. Λίγο αργότερα τον παρέλαβαν συνάδερφοι τους από το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου, προκειμένου να τον ανακρίνουν και να ενημερώσουν στη συνέχεια τα κεντρικά της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, είναι αυτή που στάλθηκε στην Αθήνα και ο άνδρας αναγνωρίστηκε από θύματα τα οποία είχε τραυματίσει και νοσηλεύονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, συγκρίνοντας τον με παλαιότερη φωτογραφία από την σελίδα του στο facebook, αυτό που έχει κυκλοφορήσει έντονα, ότι δηλαδή αλλοίωσε σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του βάφοντας τα μαλλιά και το μούσι του προκειμένου να μην προκαλέσει την προσοχή, φαίνεται να μην ισχύει. Η άσπρη τούφα για παράδειγμα στα μαλλιά του παραμένει και απλά είχε κουρέψει λίγο τα μαλλιά και το μούσι του. Ο Πακιστανός που φέρεται ως αρχηγός της συμμορίας των ομοεθνών του οι οποίοι σκότωσαν κατασφάζοντας συμπατριώτη τους και τραυμάτισαν σοβαρά άλλους δύο αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τις περαιτέρω διαδικασίες και την επίσημη ταυτοποίησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Στα χέρια της αστυνομίας ο αρχηγός της συμμορίας Πακιστανών που έσφαξαν 29χρονο στον Πειραιά