Στην τηλεκπαίδευση παιδιών και δασκάλας του Νηπιαγωγείου Πέπλου, συμμετείχε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τηλεκπαίδευση παιδιών και δασκάλας του Νηπιαγωγείου Πέπλου, συμμετείχε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τηλεκπαίδευση που έκαναν σήμερα τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου Πέπλου Αλεξανδρούπολης, με την εξαιρετικά δραστήρια δασκάλα τους Χρυσάνθη Μπαξεβάνη, συμμετείχε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Μάλιστα η ίδια δημοσιοποίησε το γεγονός αυτό, μέσω των προσωπικών της σελίδων στο facebook και στο instagram, όπου και ανέβασε και το 16′ περίπου ΒΙΝΤΕΟ από την συζήτηση τους με τα παιδιά και την νηπαιγωγό της, με την οποία όπως επισημαίνει έχει γνωριστεί από το παρελθόν.
Έγραψε συγκεκριμένα η κ.Ζαχαράκη:
“Χαμόγελα για τα υπέροχα παιδάκια του νηπιαγωγείου Πέπλου Έβρου και την άξια νηπιαγωγό τους Χρυσάνθη Μπαξεβάνη!
Την γνώρισα λίγο καιρό πριν όταν μάθαμε για την προσφορά της να επιδιορθώσει το σχολείο με την βοήθεια των γονιών! Είμαστε σε συνεχή επαφή για μελλοντικές εργασίες που χρειάζεται το σχολείο.
Σήμερα συμμετείχα κι εγώ στο μάθημα που είχε πολύ ενδιαφέρον! Τα παιδιά μοιράστηκαν τα βιβλία που θα διαβάσουν ψηφιακά για να τα παρουσιάσουν την άλλη εβδομάδα, έψαξαν αντικείμενα που αρχίζουν από το γράμμα Ε και τώρα ζυμώνουν ελιόψωμο!
Ξανασυνδεόμαστε στις 19:00 για να δούμε τα ελιόψωμα ψημένα και να πιούμε τσάι με την παρέα του νηπιαγωγείου Πέπλου!
Αυτό θέλουν τα παιδιά! Κινητοποίηση, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες αλλά πάνω απ’ όλα αγάπη! Και τα παίρνουν γενναιόδωρα από την νηπιαγωγό τους!
Έστω κι από μακριά για όσο χρειαστεί.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με την συνομιλία της υφυπουργού Παιδείας, της νηπιαγωγού και των παιδιών του Νηπιαγωγείου Πέπλου Έβρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*