Επιμελητήριο Έβρου: Ξεκίνησε η διαδικασία για τον συμψηφισμό του 12%

Επιμελητήριο Έβρου: Ξεκίνησε η διαδικασία για τον συμψηφισμό του 12%

Στη διάθεση των επιχειρηματιών – δικαιούχων του λεγόμενου 12% είναι πλέον όλα τα στοιχεία για τον συμψηφισμό του 12% με οφειλές τους προς τον ΟΑΕΔ.

Από τα αρμόδια υπουργεία έχει εκδοθεί η σχετική ΚΥΑ και όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις προς τους δικαιούχους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία διεκπεραιώνεται στα κατά τόπους Καταστήματα του ΟΑΕΔ είτε με φυσική παρουσία του δικαιούχου, είτε ηλεκτρονικά.

Εφιστούμε την προσοχή των μελών μας στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών που περιγράφονται αναλυτικά στις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο siteτου Επιμελητηρίου μας [ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ]

Καλούμε τα μέλη μας να εκκινήσουν άμεσα τη διαδικασία σε συνεργασία με τους λογιστές- οικονομικούς συμβούλους τους, ωστόσο έχουν επισημανθεί ορισμένα σημεία για τα οποία το Επιμελητήριο σε συνεργασία και με άλλους οικονομικούς φορείς θα υποβάλλει σχετικά ερωτήματα στα αρμόδια υπουργεία.

Σε κάθε περίπτωση και δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας που διάγουμε καλούμε τα μέλη μας να εκκινήσουν τις διαδικασίες καθώς οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση είναι εξόχως σημαντική.

Το Επιμελητήριο Έβρου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση όταν και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*