Ιωακείμειο Γηροκομείο: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ηλικιωμένη τρόφιμος με κορονοϊό στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ιωακείμειο Γηροκομείο: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ηλικιωμένη τρόφιμος με κορονοϊό στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Παρά τις διαβεβαιώσεις που δίνει η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης για την κατάσταση υγείας των ηλικιωμένων τροφίμων του Ιωακείμειου Γηροκομείου που αποτελούν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, τα πράγματα μόνο καλά δεν εξελίσσονται.

Μετά τον θάνατο 92χρονου τρόφιμου την Παρασκευή, ο οποίος νοσηλεύονταν με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, άλλη μία ηλικιωμένη τρόφιμος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην μονάδα Covid-19, όπως αναφέρει η χθεσινή επίσημη ενημέρωση της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης. Πως ξαφνικά από τους ασυμπτωματικούς  ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Ιωακείμειο Γηροκομείο φτάσαμε σε ένα νεκρό ήδη και μία ακόμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, είναι φυσικό να υπάρχουν ερωτηματικά. Τόσο για την υγειονομική διαχείριση, όσο και την επικοινωνιακή. Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως αναφέρει:
Ημερήσια Ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου την ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων μας, γνωστοποιεί ότι:
Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» έγινε επίσκεψη σε όλους τους τροφίμους από τον υπεύθυνο ιατρό και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο έγινε επίσκεψη σε όλους τους τροφίμους από τον υπεύθυνο ιατρό και όλοι οι τρόφιμοι είναι σε καλή κατάσταση. Στο Νοσοκομείο μας νοσηλεύεται μία ηλικιωμένη τρόφιμος στην μονάδα Covid-19, η οποία είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο υπάλληλος του Γηροκομείου που νοσηλεύεται, παρουσιάζει πολύ καλή κλινική εικόνα.