Πολλά ΒΙΝΤΕΟ: Έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της περιοχής Σουφλίου – Το έστρωσε για καλά

Πολλά ΒΙΝΤΕΟ: Έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της περιοχής Σουφλίου – Το έστρωσε για καλά

Στην αρχή το χιόνι άρχισε να… ψιλοπέφτει σε διάφορες περιοχές του Έβρου, αλλά όσο περνάει η ώρα και παράλληλα ανεβαίνουμε υψόμετρο, το έχει… στρώσει πλέον για τα καλά.

Όπως βλέπετε στα ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr από τα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου, η χιονόπτωση είναι αρκετά έντονη και δυσκολεύει την οδήγηση, αφού μειώνει και την ορατότητα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για επαρχιακό δίκτυο με σημαντικά προβλήματα.

Μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, όσο περνάει η ώρα η κατάσταση θα γίνεται πιο δύσκολη, αφού ο χειμώνας φαίνεται να ήρθε για τα καλά, με χιόνια και αρκετό κρύο στο νομό μας και ξεκινάει φυσικά από τις περιοχές όπου πάντα χιονίζει, ακόμα και αν στα υπόλοιπα μέρη δεν συμβαίνει αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έβρος: Άρχισε να χιονίζει εδώ και ώρα στα ορεινά Ορεστιάδας, Σουφλίου, Διδυμοτείχου

Πάντως και νωρίτερα επισημάναμε ότι οι υπηρεσίες του δήμου Σουφλίου, αλλά και των δήμων Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, μια και υπάρχουν και σε αυτόν ορεινές περιοχές που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα από τις χιονοπτώσεις, όπως φυσικά οι υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας, βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν όπου χρειαστεί προκειμένου να μείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο.