Σκίνδρης: Σοβαρές καταγγελίες (πάει Εισαγγελέα) για παράνομες αποφάσεις της διοίκησης του ΚΚΠΑ δήμου Διδυμοτείχου

Σκίνδρης: Σοβαρές καταγγελίες (πάει Εισαγγελέα) για παράνομες αποφάσεις της διοίκησης του ΚΚΠΑ δήμου Διδυμοτείχου

Σε σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι τώρα το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Διδυμοτείχου, προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Νέο Ξεκίνημα” Θόδωρος Σκίνδρης.

Με βάση τα στοιχεία που έστειλε στο Evros-news.gr ο κ.Σκίνδρης, που εδώ και λίγο καιρό έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΚΠΑ με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Αθανάσιο Γατίδη και όπως τονίζει θα τα καταθέσει στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας:

Υπάρχουν επίσημα στοιχεία και έγγραφα που έχουν αναρτηθεί και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΚΚΠΑ Δήμου Διδυμοτείχου όπου είναι ξεκάθαρο ότι:

  • Τοποθετούσαν την ένδειξη “Παρών” σε μέλη του Δ.Σ του ΚΚΠΑΔ και μάλιστα τους εμφάνιζαν στις αποφάσεις ότι ψήφιζαν κιόλας υπέρ των θεμάτων που έφερνε η υπό τον Πρόεδρο Παναγιώτη Γκαγτζίδη διοίκηση, ενώ αυτά ούτε παρόντες ήταν ποτέ στις συνεδριάσεις και επίσης ουδέποτε είχαν ψηφίσει όπως γράφεται στις αποφάσεις που βρίσκονται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
  • Μάλιστα σε σοβαρά και κρίσιμα θέματα για την λειτουργία και οικονομική διαχείριση και λειτουργία της συγκεκριμένης δομής, εμφανίζονταν μέλη που δεν συμμετείχαν στις συνδεριάσεις του Δ.Σ να μετέχουν κανονικά και να ψηφίζουν ΥΠΕΡ.

Όπως επισημαίνει ο Θόδωρος Σκίνδρης, που αναμένεται μάλιστα να θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα και στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη: “Σαν επικεφαλής δημοτικής παράταξης αλλά και ως μέλος του Δ.Σ του ΚΚΠΑ, βλέποντας ολοφάνερα αυτά τα πλαστά στοιχεία που αφορούν την παρουσία μελών ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε και ούτε ισχύει, καθώς επίσης την δήθεν ψήφιση θεμάτων, θα προσκομίσω πλήρη φάκελο στοιχείων προς την αρμόδια Εισαγγελική αρχή της Ορεστιάδας. Θα παραδώσω και θα δικαιολογήσω όλους τους ισχυρισμούς μου με συγκεκριμένα έγγραφα και στοιχεία.

Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι γιατί τα έπραξαν όλα αυτά. Πιστεύω ότι ο κύριος δήμαρχος οφείλει άμεσα να πάρει θέση σε αυτό το πολύ σοβαρό, ποινικό κατά την άποψη μου θέμα, το οποίο θα φτάσει στην αρμόδια Εισαγγελέα για πλήρη εξακρίβωση και έλεγχο όλων αυτών που διαδραματίζονται στο ΚΚΠΑ εδώ και έναν χρόνο”.

Υ.Γ Evros-news.gr: Να μια περίπτωση που θα μπορούσε να ασχοληθεί το νεοσύστατο Τμήμα Έγκυρης Πληροφόρησης του δήμου Διδυμοτείχου, αυτή η… αστειότητα που παρέσυραν κάποιοι άπειροι και άσχετοι ειδικοί συνεργάτες του τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου να δημιουργήσει. Για να μας διαβεβαιώσουν αν ισχύουν ή όχι αυτές οι σοβαρές καταγγελίες του Θόδωρου Σκίνδρη και το δικό μας ρεπορτάζ. Έτσι για να αποΔΙΔΟυμε τα του Καίσαρος το Καίσαρι.