Αλεξανδρούπολη: Εταιρεία του δημοτικού συμβούλου Γ.Ουζουνίδη είναι, όπου γουστάρουν παρκάρουν;

Αλεξανδρούπολη: Εταιρεία του δημοτικού συμβούλου Γ.Ουζουνίδη είναι, όπου γουστάρουν παρκάρουν;

Πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα… φαρδιά-πλατιά, ήταν παρκαρισμένο για αρκετή ώρα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, το Ι.Χ αυτοκίνητο που έφερε στο πίσω τζάμι του επιγραφή της εταιρείας ακινήτων του δημοτικού συμβούλου και πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γιώργου Ουζουνίδη.

Ο αναγνώστης του Evros-news.gr που μας έστειλε την φωτογραφία, μας είπε παράλληλα ότι πέρασε δυο φορές από τοι σημείο και το αυτοκίνητο παρέμενε εκεί, αφού δίπλα σχεδόν βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας Real estate του κ.Ουζουνίδη.

Οπότε εμείς ρωτάμε:

  • Σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο Ι.Χ αυτοκίνητο που φέρει πάνω του επιγραφή της εταιρείας του δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη;
  • Είναι εταιρικό και το χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι της;
  • Το χρησιμοποιεί ο ίδιος ο Γιώργος Ουζουνίδης ή κάποιο συγγενικό του πρόσωπο;
  • Ακόμα και αν δεν ανήκει στον ίδιο προσωπικά, δεν πρέπει να ζητήσει από τους ανθρώπους της εταιρείας του να μην… παρανομούν και τον εκθέτουν;
  • Μήπως ανήκει σε κάποιον τρίτο που απλά έχει τοποθετήσει την διαφημιστική μεμβράνη με τα στοιχεία της εταιρείας του;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: ΔΕΙΤΕ που είναι παρκαρισμένο αυτοκίνητο της εταιρείας του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Γ.Ουζουνίδη

Μην βιαστεί κάποιος να δικαιολογήσει το συγκεκριμένο συμβάν λέγοντας ότι αρκετοί παρκάρουν παράνομα στην πόλη. Γιατί δεν είναι το ίδιο. Δεν μπορεί ένας εκλεγμένος θεσμικός να λειτουργεί με τον τέτοιον τρόπο δίνοντας το κακό παράδειγμα. Να επισημάνουμε βέβαια, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοκίνητα της εταιρείας του δημοτικού συμβούλου Λαμπάκη και πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης “συλλαμβάνεται” να είναι επί ώρα παρκαρισμένο παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο. Το ίδιο γινόταν και όταν ο ίδιος ήταν στην δημοτική αρχή, αλλά παρ’ ότι μεσολάβησαν οι εκλογές το καλοκαίρι του 2019 και οι πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης έστειλαν αυτόν και την παράταξη του στην αντιπολίτευση, παρ’ ότι στα λόγια προσπαθούν να μας πείσουν ότι… πήραν το μάθημα τους και άλλαξαν νοοτροπία, αποδεικνύεται ότι όλα αυτά είναι… λόγια του αέρα. Πάει στράφι έτσι και ο… Στρατηγικός σχεδιασμός, γιατί η καθεστωτική νοοτροπία αποδεικνύεται πως είναι βαθιά ριζωμένη μέσα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τους νοιάζει τίποτα – Άλλο αυτοκίνητο του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γ. Ουζουνίδη παράνομα παρκαρισμένο!!!

Υ.Γ: Καλό ήταν να δώσει μια απάντηση, όποια τέλος πάντων μπορεί, ο Γιώργος Ουζουνίδης. Κι αν δεν θέλει να το κάνει στο Evros-news.gr, ας την στείλει στο σάιτ του φίλου του, του… Βασιλάκη του βλαμμένου, που συχνά αναλαμβάνει τον ρόλο του υπερασπιστή του.