Λαμπάκης: Ζητάει και ΤΟΚΟΥΣ για τα 3.986 ευρώ, στην αγωγή κατά του δήμου Αλεξανδρούπολης

Λαμπάκης: Ζητάει και ΤΟΚΟΥΣ για τα 3.986 ευρώ, στην αγωγή κατά του δήμου Αλεξανδρούπολης

Ζητάει να πληρωθεί και τους ΤΟΚΟΥΣ από το 2018 για το ποσό των 3.986 ευρώ που του οφείλει ο δήμος Αλεξανδρούπολης από έξοδα και αποζημιώσεις διαφόρων ταξιδιών, στην ΑΓΩΓΗ που κατέθεσε τον Ιούνιο του συγκεκριμένου χρόνου. Όταν δηλαδή ήταν ακόμα ο ίδιος δήμαρχος!!!

Ένας άνθρωπος δηλαδή που διοίκησε τον δήμο επί 9 χρόνια, ο οποίος συνέχεια δηλώνει πόσο πολύ τον… αγαπάει και τον “πονάει”, έχει επιδοθεί εδώ και 2,5 χρόνια σε έναν αγώνα διαρκών κινήσεων και δικαστικών ενεργειών, προκειμένου να εισπράξει περίπου 4.000 ευρώ. Λίγο περισσότερα δηλαδή από ένα μηνιαίο μισθό που εισέπραττε επί 9 χρόνια που βρισκόταν στην θέση του δημάρχου, θέση που ο λαός τον επέλεξε το 2010 και το 2014. Κι όχι μόνοι αυτό, αλλά ζητάει να του επιδικαστούν και οι ΤΟΚΟΙ από τον Ιούνιο του 2018 που κατέθεσε την ΑΓΩΓΗ, μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2021 που ορίστηκε αυτή να εκδικαστεί.

Όπως αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά σε αυτή:

  • ΖΗΤΩ να γίνει δεκτή η παρούσα αγωγή μου
  • Να υποχρεωθεί το εναγόμενο (δηλαδή ο δήμος Αλεξανδρούπολης) να μου καταβάλλει το ποσό των τριών χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα έξι ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών, ΝΟΜΙΜΟΤΟΚΑ από την επίδοση της παρούσας αγωγής (20 Ιουνίου 2018).
  • Να κηρυχθεί η απόφαση που θα εκδοθεί προσωρινά εκτελεστή (να πάρει δηλαδή αμέσως τα χρήματα που θα είναι πολύ περισσότερα αν δικαιωθεί και του επιδικαστούν και οι τόκοι).
  • Να καταδικαστεί το εναγόμενο (ο δήμος Αλεξανδρούπολης δηλαδή) στην εν γένει δικαστική μου δαπάνη.

Δικαίωμα του τέως δημάρχου είναι φυσικά να διεκδικεί τα χρήματα αυτά που αφορούν ταξίδια του 2013, 2014 και 2015, δηλαδή πριν από 5, 6 και 7 χρόνια, αφού μέχρι το 2019 δεν κατάφερε ο ίδιος ως δημοτική αρχή να βρει λύση και να τα εισπράξει και τελικά… σέρνει τον δήμο Αλεξανδρούπολης τον οποίο υπηρέτησε 9 χρόνια, στις δικαστικές αίθουσες. Θα μπορούσε βέβαια να γίνει… πρώτος μάγκας και να… κερδίσει τις εντυπώσεις, αν δήλωνε πως το ποσό αυτό το κάνει… ΔΩΡΕΑ στο Παιδικό χωριό SOS ή το χαρίζει στον Σύλλογο Πολυτέκνων για να αγοράσει tablet για τα παιδιά των μελών του, μια και πρόσφατα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε το φραστικό του ενδιαφέρον γι’ αυτό το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Β.Λαμπάκης: Αγωγή στην δημοτική αρχή… Λαμπάκη – Δεν του πλήρωσε ταξίδια 3.986 ευρώ απ’ το… 2013!!!

Έτσι θα ενίσχυε και την υστεροφημία του, ενώ 4 ή 5.000 ευρώ και μάλιστα σέρνοντας στα δικαστήρια τον δήμο όπου μέχρι τον Αύγουστο του 2019 ήταν επικεφαλής του για 9 χρόνια για να τα πάρει, για ένας άνθρωπος σαν και αυτόν δεν τα έχει ανάγκη. Αλλά ποιος τολμάει από τους γύρω του να του τα πει αυτά. Εδώ ο Αντώνης Βαμβακερός βγήκε στα ραδιόφωνα και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη για την υπερπαραταξιακή πρόταση που του έκανε, άσχετα αν την αρνήθηκε τελικά και στην προχθεσινή… παραταξιακή τηλεδιάσκεψη τον… έψελνε επί ώρα ξεκαθαρίζοντας σε αυτόν και τους υπόλοιπους ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να λειτουργήσουν ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ.