Ορεστιάδα: Χριστουγεννιάτικο… χρώμα στην πόλη, με στολισμό της κεντρικής πλατείας (φωτορεπορτάζ)

Ορεστιάδα: Χριστουγεννιάτικο… χρώμα στην πόλη, με στολισμό της κεντρικής πλατείας (φωτορεπορτάζ)

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Καδόγλου

 

 

Χριστουγεννιάτικο χρώμα απέκτησε σήμερα η κεντρική πλατεία Δασσίου της Ορεστιάδας, αφού τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν στον στολισμό της.

Φέτος δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις “Αγγέλων Φως” που είχαν καθιερωθεί κάθε χρόνο με επίκεντρο την πλατεία της πόλης, λόγω των γνωστών περιοριστικών μέτρων της αποφυγής μετάδοσης του κορονοϊού, γι’ αυτό είναι σίγουρα σημαντικό οι πολίτες τουλάχιστον να βλέπουν στολισμένη την πόλη.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του φίλου Δημήτρη Καδόγλου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά που ήταν εκεί και έκανε το φωτορεπορτάζ, τοποθετήθηκαν ήδη το “Σπίτι του Αη Βασίλη”, η Φάτνη και τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα, που ιδιαίτερα το βράδυ όταν θα φωτίζονται, θα δίνουν γιορτινό χρώμα.

Στην πλατεία βρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντής Αρχοντίδης με τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΟ Δημήτρη Βαρσαμακίδη, για να παρακολουθήσουν τις εργασίες τοποθέτησης από τα συνεργεία του δήμου Ορεστιάδας.

Ας ελπίσουμε ότι για τις γιορτές των Χριστουγέννων θα λήξει το lockdown, ώστε να μπορέσουν οι Ορεστιαδίτες, όπως και όλοι οι Έλληνες, να απολαύσουν τον στολισμό της πλατείας τους και κυρίως τα μικρά παιδιά, έστω και αν θα λείψουν φέτος οι γνωστές εκδηλώσεις για να μην υπάρξει συνωστισμός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*