Αλεξανδρούπολη: Πένθος για τον χαμό του επιχειρηματία Γιώργου Δαστερίδη, που “έφυγε” το πρωί

Αλεξανδρούπολη: Πένθος για τον χαμό του επιχειρηματία Γιώργου Δαστερίδη, που “έφυγε” το πρωί

Πένθος στην Αλεξανδρούπολη για τον χαμό του επιχειρηματία Γιώργου Δαστερίδη, που μαζί με τον αδερφό του Νίκο δημιούργησαν την γνωστή εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού Dasteri A.E της περιοχής μας, ο οποίος “έφυγε” σε ηλικία 66 χρόνων τα ξημερώματα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν εδώ και περίπου δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο, αφού είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και κάποια στιγμή η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Εισήχθη στην ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος και τα ξημερώματα άφησε δυστυχώς την τελευταία του πνοή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του, τους συγγενείς, στους εργαζόμενους της εταιρείας και σε όσους τον γνώριζαν στην Αλεξανδρούπολη.

Ήταν από τα βασικά στελέχη της γνωστής εταιρείας που δημιούργησαν με τον αδερφό του Νίκο και γιγαντώθηκε τα τελευταία χρόνια με την συμμετοχή και των παιδιών τους. Ασχολούνταν κυρίως με το τεχνικό κομμάτι των δραστηριοτήτων της και σπάνια εμφανιζόταν στο προσκήνιο στις διάφορες επίσημες εκδηλώσεις ή δραστηριότητες της DASTERI A.E. Οι φίλοι του τον φώναζαν και με το παρατσούκλι “Παρίδης”, επειδή έπαιζε ποδόσφαιρο και έμοιαζε στο ύψος και το στυλ στον παλιό άσσο του ΠΑΟΚ Δημήτρη Παρίδη.

Η κηδεία του Γιώργου Δαστερίδη θα γίνει σε πολύ αυστηρό οικογενειακό κύκλο, λόγω των γνωστών περιοριστικών μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Το Evros-news.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο, τον γιο και την κόρη του και όλη την οικογένεια. Να ζήσουν τα τον θυμούνται.