Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση δικτύου wifi στην συνοικία της οδού Άβαντος- Ακολουθεί λειτουργία ΚΕΠ

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση δικτύου wifi στην συνοικία της οδού Άβαντος- Ακολουθεί λειτουργία ΚΕΠ

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αξιοποιώντας με τον πλέον χρήσιμο και παραγωγικό  τρόπο, το πρόγραμμα υποστήριξης του Υπουργείου εσωτερικών προς τις  ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες για την ενημέρωση και την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας, εγκατέστησε δίκτυο wifi στην περιοχή της οδού Άβαντος για ελεύθερη  πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην τηλεκπαίδευση και γενικότερα στο διαδίκτυο προς όφελος των Δημοτών και κυρίως των παιδιών.

Μετά τoν πλήρη τεχνικό έλεγχο των αποτελεσμάτων ο Δήμος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ισχύ του δικτύου επεκτείνοντας ταυτόχρονα και την εμβέλεια του. Από το ίδιο πρόγραμμα αναμένεται σύντομα και η δημιουργία Κοινωνικού πλυντηρίου στην ίδια περιοχή.
Επίσης στo πλαίσιo της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους Δημότες της περιοχής της οδού Άβαντος, ξεκινά σύντομα  για πρώτη φορά η λειτουργία νέου ΚΕΠ στην περιοχή.

Τέλος στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος wifi4U, βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης  η δημιουργία δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης, των Φερών και σε άλλα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

Προχωράμε με Επίκεντρο τον Άνθρωπο!