Ο “Αφέντης των Ανέµων”, το νέο βιβλίο της Εβρίτισσας Αποστολίας Γκιριτζιώτη

Ο “Αφέντης των Ανέµων”, το νέο βιβλίο της Εβρίτισσας Αποστολίας Γκιριτζιώτη

Κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ημέρες από τις εκδόσεις “Πηγή”, το νέο βιβλίο της Εβρίτισσας Αποστολίας Γκιριτζιώτη και μπορείτε να το βρείτε και να το παραγγείλετε και διαδικτυακά, μέχρι να ξανανοίξουν τα βιβλιοπωλεία.

Η Αποστολία Γκιριτζιώτη γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και έζησε σε πέντε διαφορετικές πόλεις. Είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο “ΕΛΙΖΑ, ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΤΟ ΔΑΣΟΣ” και τώρα ήρθε το δεύτερο μυθιστόρημα της με τίτλο «Ο Αφέντης των Ανέµων».  Ανέκαθεν της άρεσε οτιδήποτε προϋποθέτει φαντασία και υπερβαίνει τα όρια του τετριµμένου και του συµβατικού. Ασχολείται µε τη συγγραφή εξωπραγµατικών ιστοριών, από τότε που έµαθε να γράφει.

Όσο για το μυθιστόρημα της; Όπως αναφέρει η παρουσίαση του από τις εκδόσεις “Πηγή”:

Στη σύγχρονη Αθήνα µυστικές εταιρείες συγκρούονται για ένα αρχαίο χειρόγραφο. Πίσω από τη φαινοµενική κανονικότητα, διεξάγεται ένας αόρατος πόλεµος. Οι πρωταγωνιστές του, δεν παλεύουν απλά για το προσωπικό τους όφελος. Η νίκη ή η ήττα µπορεί να διακυβεύσει την ισορροπία ολόκληρου του κόσµου, µε ανυπολόγιστες συνέπειες. Κι όµως, οι περισσότεροι άνθρωποι, όπως και οι Αρχές της χώρας, έχουν άγνοια για τον κίνδυνο. Άλλωστε, τι θα µπορούσαν να κάνουν όταν ο εχθρός, αν και απολύτως υπαρκτός, βρίσκεται πέρα από τα όρια του πραγµατικού;

Ο Μάρκος ετοιµάζεται να περάσει ένα παραδεισένιο Σαββατοκύριακο µε την Κλαίρη. Οι εχθροί του γνωρίζουν ότι ο Μάρκος είναι το κλειδί. Έχει, άλλωστε, πολλά τρωτά σηµεία. Επιπρόσθετα, έχει πολλά να χάσει. Ξέρουν πού να τον βρουν και πώς να τον εκβιάσουν. Αντιλαµβάνονται, επίσης, πως είναι µάγος και µέλος της µυστικής εταιρείας που κατέχει αυτό που αναζητούν. Το στοιχείο που αγνοούν είναι ότι ο Μάρκος είναι ο Αφέντης των Ανέµων.

Τώρα με τις γιορτές το μυθιστόρημα ο “Αφέντης των Ανέµων” της συμπατριώτισσας μας Αποστολίας Γκιριτζιώτη  θα είναι και ένα πολύ καλό δώρο για τους αγαπημένους σας.