Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου: Η υπαναχώρηση της Τράπεζας Πειραιώς δεν αποκλείεται να είναι ένας προσωρινός ελιγμός

Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου: Η υπαναχώρηση της Τράπεζας Πειραιώς δεν αποκλείεται να είναι ένας προσωρινός ελιγμός

Μικρή νίκη όλων όσοι αντέδρασαν στην απόφαση κλεισίματος του υποκαταστήματος Δικαίων της Τράπεζας Πειραιώς, χαρακτηρίζει ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου, την απόφαση να λειτουργεί ως “κινητό συνεργείο” για 2 ημέρες της εβδομάδα.  

Τα στελέχη άλλωστε ήταν αυτά που είχαν δυναμική παρουσία και αντίδραση έξω από το συγκεκριμένο υποκατάστημα και το “πλήρωσε” ο Πρόεδρος του με χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ από την αστυνομία. Το σχόλιο που κάνει ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου με ανακοίνωση του για την απόφαση αυτή είναι:

“Η νέα απόφαση- υπαναχώρηση  της Διοίκησης της τράπεζας «Πειραιώς»   να μην κλείσει τελικά το υποκατάστημα στα Δίκαια αλλά να λειτουργεί 2 μέρες την εβδομάδα ήταν μια μικρή νίκη όλων εκείνων  και μεταξύ αυτών και του Συλλόγου μας, που σήκωσαν φωνή διαμαρτυρίας ενάντια  στο κλείσιμο του υποκαταστήματος και στην ερήμωση του Τριγώνου.

Όμως τώρα χρειάζεται από όλους μας επαγρύπνηση. Δεν αποκλείεται να είναι ένας προσωρινός ελιγμός της  Διοίκησης της Τράπεζας για να κατευνάσει την οργή όλων των κατοίκων του Τριγώνου.

Οι μεσοβέζικες αποφάσεις της Διοίκησης δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.  Συνεχίζουμε τον αγώνα και διεκδικούμε την παραμονή και την πενθήμερη λειτουργία  του υποκαταστήματος στα Δίκαια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Τριγώνου”.