Αλεξανδρούπολη: Οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου, δημιουργούν για όλα τα παιδιά

Αλεξανδρούπολη: Οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου, δημιουργούν για όλα τα παιδιά

Οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου Αλεξανδρούπολης, δημιουργούν με αγάπη και φαντασία για όλα τα παιδιά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης:

Μπορεί οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί να βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας αλλά οι παιδαγωγοί μας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θέλοντας να διατηρήσουν την επαφή τους με τους μικρούς μαθητές μας, ετοιμάζουν και προσφέρουν καθημερινά Δημιουργική Απασχόληση ανάλογη με το ηλικιακό και γνωστικό επίπεδο της προσχολικής ηλικίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, www.alexpolis.gr, στην ενότητα  «Βρεφονηπιακοί Σταθμοί – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»,   κουκλοθέατρο, παραμύθια, τραγούδια αλλά και κατασκευές θα κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον  των παιδιών, θα εμπλουτίζονται συνεχώς  και θα προσφέρουν προτάσεις στους γονείς  για ουσιαστική και δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου που θα περνάνε  με τα παιδιά τους.

Μέλημά μας είναι η ομαλή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μας. Θέλουμε τα παιδιά μας  να διατηρήσουν  το χαμόγελο, την ελπίδα και την αισιοδοξία τους. Με τη βοήθεια των παιδαγωγών μας  προσπαθούμε να αγκαλιάσουμε τα παιδιά και  να  προσφέρουμε σε αυτά  ένα δημιουργικό ταξίδι στον χώρο της γνώσης.

Η Πρόεδρος του Ν. Π.

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*