Γκότσης: Του πλαστογράφησαν την υπογραφή και το 2018, 2019, αλλά αθωώνει τον “πλαστογράφο”. ΓΙΑΤΙ;

Γκότσης: Του πλαστογράφησαν την υπογραφή και το 2018, 2019, αλλά αθωώνει τον “πλαστογράφο”. ΓΙΑΤΙ;

-Άλλες 555 συμβάσεις το 2018 και 552 το 2019, έχουν επίσης την υπογραφή του πλαστογραφημένη όπως το 2020. Το γνώριζε; Γιατί δεν αναφέρει τα προηγούμενα χρόνια;

-Ο εν ενεργεία αστυνομικός και πρώην Αντιδήμαρχος γιατί “ΑΘΩΩΝΕΙ” τους ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ, όταν οι συμβάσεις αφορούν αγρότες ακόμα και εκτός Έβρου;

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του τέως Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα και εν ενεργεία αστυνομικού στο επάγγελμα Νίκου Γκότση, με την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ σε δημόσια έγγραφα από εκπρόσωπο εταιρείας είναι καταιγιστικές και τον εκθέτουν ακόμα περισσότερο για την… περίεργη στάση του.

Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr στις 15 Σεπτεμβρίου, οι αγροτικές συμβάσεις που έγιναν από αγρότες οι οποίοι καλλιέργησαν ηλίανθο και την εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ ΑΒΕΕ» και κατατέθηκαν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, περιείχαν θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής τον Φεβρουάριο του 2020, από το Νίκο Γκότση ως Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα. Θέση όμως που έπαψε να κατέχει από την 1 Σεπτεμβρίου 2019, άρα δεν είχε το δικαίωμα να θεωρεί το γνήσιο της υπογραφής σε δημόσια έγγραφα.

Το ρεπορτάζ μας προκάλεσε την αντίδραση του κ.Γκότση, ο οποίος την ίδια μέρα πήγε και κατέθεσε μήνυση κατά παντός αγνώστου και υπευθύνου για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου, της πλαστοπροσωπίας, της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης. Μάλιστα το γνωστοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ξεκαθαρίζοντας ότι θα… καθίσει στο σκαμνί όσους πλαστογράφησαν την υπογραφή του.Δέκα ημέρες αργότερα, ο Νίκος Γκότσης αποκάλυψε, πάλι από την προσωπική του σελίδα, ότι είχε στηθεί πίσω από την πλάτη του μια ολόκληρη βιομηχανία πλαστών υπογραφών και συγκεκριμένα σε 591 περιπτώσεις, όπως διαπίστωσε από τα έγγραφα που παρέλαβε με εισαγγελική παραγγελία. Μιλάμε  για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά συρροή. Δηλαδή ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, αφού τα 591 έγγραφα κατατέθηκαν στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Ε.Έβρου. 


Με την κατάθεση του “ΑΘΩΩΣΕ” ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!

Κι ενώ περιμέναμε όλοι ότι θα… ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ και θα τους ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ όπως υπόσχονταν δημόσια, στην κατάθεση που έδωσε στον Εισαγγελέα για την μήνυση που ο ίδιος κατέθεσε αυτός τους… ΑΘΩΩΣΕ. Ξέρετε τι κατέθεσε;

Με εισαγγελική παραγγελία πήρα αντίγραφα των συμβάσεων των αγροτών με την άνω εταιρία που αφορούσαν την παράδοση αγροτικών προϊόντων προς την άνω εταιρία μετά την 01-09-2019. Τελικά, προέκυψε, ότι οι πρωτότυπες
συμβάσεις που κατατέθηκαν στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Αλεξανδρούπολης, είχαν πρωτότυπες υπογραφές του παραγωγού και του Δημητρίου Γ. Νταντούλα, που τις υπέγραψε για την εταιρία «ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» όπως αναγράφεται πάνω από την υπογραφή του, ότι δεν είχαν πρωτότυπη υπογραφή μου για θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, αλλά χωρίς την γνώση μου και χωρίς την συγκατάθεσή μου είχε εκτυπωθεί η υπογραφή μου σκαναρισμένη από άλλο έγγραφο που είχα υπογράψει στο παρελθόν όταν ήμουν αντιδήμαρχος Φερών και πρωτογενούς τομέα.

Ο υπάλληλος της εταιρίας Δημήτριος Νταντούλας μου ανέφερε ότι στις συμβάσεις μπήκε σκαναρισμένη η υπογραφή μου γιατί πίστευε ότι υπήρχε η συναίνεσή μου προς τούτο, όπως τον είχε διαβεβαιώσει αγρότης των Φερών και ότι ο λόγος που έγινε ήταν για να μην ταλαιπωρούνται οι αγρότες στο Κ.Ε.Π. ή στο Δημαρχείο, αφού ήταν κάτι τελείως τυπικό και χωρίς ουσία.

Εξετάζοντας τα όσα μου αναφέρθηκαν διαπίστωσα ότι πράγματι δεν επιδιώχθηκε κάτι παράνομο και ότι η προσπάθεια να εμφανισθεί με την σκαναρισμένη υπογραφή μου ότι δήθεν θεωρήθηκε από εμένα το γνήσιο της υπογραφής δεν δημιούργησε καμία ζημιά ούτε όφελος στους αντισυμβαλλόμενους αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο. …. , δεν επιθυμώ την συνέχεια της υπόθεσης, ούτε επιθυμώ να δημιουργηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στις εν λόγω συμβάσεις …, δεν θα ήθελα την τιμωρία του υπαλλήλου της άνω εταιρίας και ούτε την τιμωρία οποιοδήποτε άλλου».

Καταλαβαίνετε τι έκανε ο αστυνομικός εν ενεργεία και πρώην Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα; Με την συγκεκριμένη κατάθεση του ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ “ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ”, ο οποίος όπως αναφέρει ο κ.Γκότσης, του δικαιολογήθηκε πως στις συμβάσεις μπήκε σκαναρισμένη η υπογραφή του γιατί πίστευε ότι υπήρχε η συναίνεσή μου προς τούτο, όπως τον είχε διαβεβαιώσει αγρότης των Φερών. Δεν ρώτησε δηλαδή τον ίδιο, αλλά αρκέστηκε σε αυτό που τον διαβεβαίωσε ένας οποιοσδήποτε αγρότης των Φερών, πως και να Π[ΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ την υπογραφή του αρμόδιου Αντιδημάρχου ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα. Κι όπως τελειώνει στην κατάθεση του “δεν θα ήθελα την τιμωρία του υπαλλήλου της άνω εταιρίας και ούτε την τιμωρία οποιοδήποτε άλλου”.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ 591 ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ “ήταν κάτι τελείως τυπικό και χωρίς ουσία”, και επίσης  “δεν δημιούργησε καμία ζημιά ούτε όφελος στους αντισυμβαλλόμενους”. Στην ίδια κατάθεση του όμως ο κ.Γκότσης δηλώνει πως αυτές τις συμβάσεις που έφεραν πλαστογραφημένη την υπογραφή του για την θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής, κατατίθενται στον ΟΠΕΚΕΠΕ και επίσης εκδίδονται ζυγολόγια, τιμολόγια, γίνονται πληρωμές, ενώ η εταιρεία εισπράττει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ μέρος της οποίας πηγαίνει και στους αγρότες.

Όλα αυτά τα σχολιάσαμε και στην εκπομπή LIVE που κάναμε μέσα από την επίσημη σελίδα του Evros-news.gr στο Facebook και την οποία παρακολούθησαν 11.000 άτομα. Μπορείτε μάλιστα να την παρακολουθήσετε και εσείς ΕΔΩ:

Βγήκε σε κανάλια και ραδιόφωνα, “ΑΘΩΩΣΕ” τους

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ και απειλούσε με αγωγές, μηνήσεις εμάς

Επίσης, για το συγκεκριμένο θέμα πήρε… σβάρνα τοπικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα κανάλια και ραδιόφωνα, όπου εκεί “ΑΘΩΩΣΕ” αυτούς που πλαστογράφησαν την υπογραφή του σε δημόσια έγγραφα που αφορούν ακόμα και κατοίκους εκτός Έβρου. Γιατί όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση του: “Κάποιοι από τους συμβαλλόμενους αγρότες ήταν κάτοικοι με τόπο κατοικίας από την Ξάνθη έως και τα χωριά του Δήμου Ορεστιάδας”. Ακόμα, ενώ στην κατάθεση του μιλούσε για τυπικό θέμα που δεν δημιούργησε καμιά ζημιά ή όφελος στους αντισυμβαλλόμενους, προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα στις συνεντεύξεις του, δήλωσε πως δεν ήθελε ο ίδιος να δώσει δικαστική συνέχεια για τους ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ, γιατί μπορεί να ακυρώνονταν οι συγκεκριμένες συμβάσεις και να έχαναν πολλά χρήματα οι αγρότες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον STATUS FM και στον Σταύρο Αποστολίδη, είπε μεταξύ άλλων: “Μια ανοησία ήταν καθαρά του υπαλλήλου της εταιρείας εν αγνοία της, για να μην ταλαιπωρήσει τους αγρότες να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής. Υπάρχει απίστευτος κίνδυνος εξαιτίας της δημοσιοποίησης αυτού του γεγονός να υπάρξει οικονομική ζημία στους αγρότες. Δεν στράφηκα εναντίον της εταιρείας γιατί πιέστηκα από δυο-τρεις αγρότες οι οποίοι μου είπαν: Τι κάνεις; Φαντάζεσαι να μας ζητήσουν πίσω τα χρήματα; Μιλάμε για πάρα πολλά χρήματα και αφορούν το σύνολο σχεδόν του νομού του Έβρου και βέβαια και από άλλους νομούς. Μιλάμε για χιλιάδες ευρώ”.

Ενώ λοιπόν στην κατάθεση του και στην… αγωνία του να ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα “τυπικό θέμα που δεν δημιούργησε καμιά ζημιά ή όφελος στους αντισυμβαλλόμενους”, στη συνέντευξη του μίλησε για “πάρα πολλά χρήματα και αφορούν το σύνολο σχεδόν του νομού του Έβρου και βέβαια και από άλλους νομούς. Μιλάμε για χιλιάδες ευρώ”. Απίστευτος είναι ο άνθρωπος. Και έχει το θράσος να αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι: “Σε ότι αφορά την συγκεκριμένη ιστοσελίδα για την λάσπη που έριξε για μια ακόμη φορά στο πρόσωπο μου, το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη, τα ποινικά και αστικά δικαστήρια”. Στο τέλος των δηλώσεων του ο Νίκος Γκότσης μάλιστα αναφέρει ότι θα στραφεί εναντίον μας γιατί εμείς δημιουργήσαμε το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ μας ότι ο εκπρόσωπος μιας εταιρείας ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ αλλά και χρησιμοποίησε σκαναρισμένη την σφραγίδα του και την στρόγγυλη σφραγίδα του δήμου Αλεξανδρούπολης για θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής σε δημόσια έγγραφα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Fm

Άλλες 1.107 συμβάσεις για 2018 και 2019 είχαν

θεώρηση υπογραφής Γκότση με τον ίδιο τρόπο!!!

Το Evros-news.gr συνεχίζοντας τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την υπόθεση αυτή και επειδή το θέμα δεν πρόκειται να το αφήσουμε να “θαφτεί” όπως επιθυμεί ο εν ενεργεία αστυνομικός και πρώην Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Γκότσης, σας ενημερώνει πως πληροφορηθήκαμε ότι:

  • Άλλες 555 συμβάσεις για τo έτoς 2018 φέρουν την θεώρηση του γνήσιου υπογραφής του κ.Γκότση, με τον ίδιο τρόπο που έγινε στις 591 του 2020.
  • Ακόμα 552 συμβάσεις για το έτος 2019 πάλι έχουν σκαναρισμένη την υπογραφή του, την σφραγίδα του και την στρογγυλή σφραγίδα του δήμου Αλεξανδρούπολης.
  • Αυτές τις δυο χρονιές βέβαια ήταν Αντιδήμαρχος Φερών & Πρωτογενούς Τομέα ο Νικόλαος
    Γκότσης και είχε δικαίωμα να θεωρεί γνήσιο υπογραφής. Το γνωρίζει ότι αυτό γινόταν και τα δυο προηγούμενα χρόνια του 2020;
  • Δεν ρώτησε την αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Αντιπεριφέρειας Έβρου, όταν απευθύνθηκε σε αυτήν για το 2020, αν και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν παρόμοιες πλαστογραφημένες συμβάσεις όσον αφορά την θεώρηση από τον ίδιο του γνήσιου της υπογραφής;
  • Μήπως είχε δώσει ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ στον εκπρόσωπο της συγκεκριμένης εταιρείας να το πράττει τα προηγούμενα χρόνια και απλά αυτός από… κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε την ίδια διαδικασία το 2020 που δεν ήταν πλέον Αντιδήμαρχος ο κ.Γκότσης;
  • Γιατί αυτή την διάσταση την… ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ εντελώς και στην γραπτή δήλωση του μέσω της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αλλά και στις δυο συνεντεύξεις του στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και τον STATUS Fm;
  • Δεν μας είπε ο…. λαλίστατος κατά τα άλλα Νίκος Γκότσης. Γνωρίζει τον συγκεκριμένο υπάλληλο της εταιρείας που ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ την υπογραφή του ή του ήταν εντελώς άγνωστος;
  • Γνωρίζει αν τα ονόματα των αγροτών που αναφέρονται στις συμβάσεις, είναι πρόσωπα υπαρκτά, μήπως είναι μεταξύ τους κάποιοι που έχουν… πεθάνει ή δεν έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν αγρότες; Όταν παραδέχεται αυτό που αποκαλύψαμε, ότι μεταξύ των ονομάτων είναι αγρότες από όλο το νομό Έβρου ή ακόμα και την Ξάνθη, πως ΑΘΩΩΝΕΙ αυτόν που ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ την υπογραφή του;

Κανονικά θα έπρεπε να τον ρωτήσουν βέβαια στις συνεντεύξεις οι Αντώνης Τελόπουλος, Χριστίνα Κουματζίδου και Σταύρος Αποστολίδης αν γνωρίζει τον συγκεκριμένο υπάλληλο και αν έψαξε μήπως η ίδια μέθοδος… σκαναρίσματος της υπογραφής του συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ. Τσιμουδιά βέβαια οι συγκεκριμένοι, επειδή απλά το Evros-news.gr ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Αν και γι’ αυτούς με βάση όσα έλεγαν, δεν θεωρούν την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 1663 επίσημων  εγγράφων και η αποκάλυψη τους από ένα ΜΜΕ, δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο… καημός τους και γι’ αυτό ρωτούσαν συνέχεια, είναι αν θα στραφεί με μηνύσεις και αγωγές εναντίον του Κώστα Πιτιακούδη ο Νίκος Γκότσης.

Περιφερειακέ Αστυνομικέ Διευθυντά Πασχάλη Συριτούδη,

πόσο θα ανέχεσαι ακόμα τον Γκότση να εκθέτει την αστυνομία;

Το θέμα φυσικά είναι πολύ σοβαρό, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της, αλλά υπάρχει άλλη μια σοβαρή διάσταση. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης, πόσο ακόμα ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ τον υφιστάμενο του εν ενεργεία αστυνομικό Νίκο Γκότση να εκθέτει την Ελληνική Αστυνομία; Είναι δυνατόν ένας αστυνομικός να βγαίνει δημόσια αλλά και με την κατάθεση του στον Εισαγγελέα να ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ μια ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ 1663 δημοσίων εγγράφων, με βάση τα οποία κάποιοι εισπράττουν επιδοτήσεις και γενικότερα σημαντικά ποσά;

Βάση του νόμου, όλες αυτές οι συμβάσεις για τα έτη 2018, 2019 και 2020 δεν φέρουν πρωτότυπη υπογραφή του κ.Γκότση ως θεωρήσαντα το γνήσιο της υπογραφής του αγρότη συμβαλλομένου, όπως προβλέπεται από το άρθρο 11 παρ. 1 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α45) όπως αυτό συμπληρώθηκε με το άρθρο 16 του Ν. 3345/2005(ΦΕΚ Α 138), αλλά
σκαναρισμένη ή αναπαραγώμενη μηχανικά. Σκαναρισμένη ή αναπαραγώμενη, επίσης, είναι η στρογγυλή σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας σε όλες τις περιπτώσεις των συμβάσεων και των δύο ετών που τίθεται και όχι πρωτότυπη, όπως προβλέπεται.

Για το έτος 2020, οι 591 συγκεκριμένες συμβάσεις, πέραν των προαναφερθέντων στοιχείων για τα έτη 2018 και 2019, έχει τεθεί η θεώρηση ως προς το γνήσιο της υπογραφής του εκάστοτε συμβαλλόμενου αγρότη, από αναρμόδιο πρόσωπο, καθώς ο κ. Νικόλαος Γκότσης, στις ημερομηνίες που αναφέρονται στις συμβάσεις, δεν είχε την
συγκεκριμένη εξουσία ως Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, θέση την οποία είχε απωλέσει από 1/9/2019.

Κι αυτό ο υφιστάμενος του αστυνομικός Νίκος Γκότσης, αντί να απαιτήσει την δίωξη του υπεύθυνου για την πλαστογραφία, έχει επιδοθεί σε συνεχόμενες προσπάθειες “αθώωσης” του. Εδώ μιλάμε για ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και ΣΚΛΑΝΔΑΛΟ. ΔΦεν μιλάμε για τις… αστειότητες Γκότση, που βρίσκει συνέχεια τρόπους ή “παραθυράκια” για να μην… φοράει ποτέ στολή αστυνομικού, ακόμα και μπροστά στους ίδιους τους Αστυνομικούς Διευθυντές και όλους τους προϊσταμένους του;

ΑΠΟΨΕ στις 7 μ.μ LIVE νέες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το Νίκο Γκότση και τις πλαστογραφημένες υπογραφές του. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*