Επίσκεψη στον Έβρο και επιθεώρηση του φράχτη απ’ τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Α.Στεφανή

Επίσκεψη στον Έβρο και επιθεώρηση του φράχτη απ’ τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Α.Στεφανή

Επίσκεψη στο νομό Έβρου πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σε χώρους ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού και της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης.

Ο κ.Στεφανής επισκέφθηκε το 216 ΚΙΧΝΕ στην Αλεξανδρούπολη και ενημερώθηκε από την Διοίκηση του, με την οποία και συζητήθηκαν η ενίσχυση του με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, και η συμβολή του στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής στρατιωτικών οικημάτων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή.

Βρεφονηπιακός Σταθμός για τα παιδιά

των στρατιωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Τη μέριμνα για το προσωπικό ενισχύει η κατασκευή νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Αλεξανδρούπολη, κατόπιν δωρεάς από το «Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά». Ο Σταθμός έρχεται να προστεθεί στη δημιουργία ενός σύγχρονου πολυχώρου που θα περιλαμβάνει επιπλέον στρατιωτικά οικήματα, υγειονομικές υπηρεσίες, γυμναστήριο, εκκλησία, χώρους πρασίνου, στάθμευσης και πολυκατάστημα.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τα Στρατηγεία του Δ΄ Σώματος Στρατού στην Ξάνθη και της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους.

Μετέβη στο χωριό Πόρος Έβρου, όπου παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών, στο πλαίσιο της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στην κατασκευή του συνοριακού αποτρεπτικού εμποδίου (Φράκτης).

Πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με σκοπό την υλοποίηση δωρεών για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του συνοδευόταν στο Δ΄ Σώμα Στρατού από τον Διοικητή του Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη και στην ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού από τον Διοικητή της Υποστράτηγο Χρήστο Μπούφη.


Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*