“Κράξιμο” Παπανώτα στον Ευτύχη Μπλέτσα, για όσα είπε στο “Happy Traveller” στα… Πετρωτά Έβρου

“Κράξιμο” Παπανώτα στον Ευτύχη Μπλέτσα, για όσα είπε στο “Happy Traveller” στα… Πετρωτά Έβρου

Η επίσκεψη του Ευτύχη Μπλέτσα, παρουσιαστή της γνωστής ταξιδιωτικής εκπομπής Happy Travaller που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ και όσα είπε κατά την παρουσία του στο χωριό Πετρωτά Ορεστιάδας, προκάλεσε την αντίδραση του… Δημήτρη Παπανώτα.

Ο γνωστός παρουσιαστής είδε δύο επεισόδια του Happy Travaller, ανάμεσα τους και αυτό από τον Έβρο και εντόπισε κάποια λάθη, τα οποία είπε να… αποκαλύψει με όχι και τόσο κομψό τρόπο. Έγραψε λοιπόν ένα μακροσκελές ποστάρισμα στο Instagram, το οποίο ανέφερε…

«Καλό παιδί ο Ευτύχης, δε λέω… Αλλά μήπως εκεί στον ΣΚΆΙ θα πρέπει λίγο να τον βοηθήσουν να μην εκτίθεται; 

Σήμερα λόγω της απεργίας έπαιξαν αρκετά επεισόδια από την εκπομπή του σε επανάληψη. Εγώ είδα δύο. Το πρώτο στον Έβρο. Όπου περήφανος ο Ευτύχης μας έδειξε ένα άγαλμα σε ένα χωριό. Ένας άνθρωπος που πελεκούσε μια μυλόπετρα. Ο λιθόξοος μας εξήγησε ο Ευτύχης! Είχε και ταμπέλα. ΛΙΘΌΞΟΟΣ… Μας πήρε η κοτρώνα στο δόξα Πατρί… Ας του εξηγήσει κάποιος ότι είναι λιθοξόος που σημαίνει ακριβώς αυτό: αυτός που πελεκάει την πέτρα…”

Είναι αλήθεια ότι πραγματικά ο Ευτύχης χρησιμοποίησε λάθος τονισμό για το άγαλμα του Λιθοξόου που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία των Πετρωτών. Κάτι άλλωστε που διαπίστωσαν και αρκετοί Εβρίτες, οι οποίοι το επεσήμαναν και αρκετοί επίσης άσκησαν κριτική, θεωρώντας ότι όσα πρόβαλλε η εκπομπή δεν ήταν στο ελάχιστο αντιπροσωπευτικά του νομού μας.

Διαβάστε ακόμα: BINTEO: Η ταξιδιωτική εκπομπή “Happy Traveller” και ο Ευτύχης Μπλέτσας, βρέθηκαν στον Έβρο

Ο Ευτύχης Μπλέτσας πάντως απάντησε στον… πετροβολισμό του Δημήτρη Παπανώτα για τον Λιθοξόο των Πετρωτών Ορεστιάδας, αλλά απέφυγε να… ρίξει λάδι στην φωτιά. Αρκέστηκε να επισημάνει: ““Αν προσπαθείς να είσαι τέλειος και να μην κάνεις λάθη καταλήγεις να μην κάνεις τίποτα. Και αν προσπαθείς να αρέσεις σε όλους, καταλήγεις να μην αρέσεις σε κανέναν. Καλημέρα!”, έγραψε ο παρουσιαστής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ