Ραγκούσης (τώρα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Μισητά πρόσωπα οι αστυνομικοί στην ελληνική κοινωνία!!!

Ραγκούσης (τώρα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Μισητά πρόσωπα οι αστυνομικοί στην ελληνική κοινωνία!!!

Πυρ και μανία είναι αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα με τον Γιάννη Ραγκούση, γνωστό γυρολόγο της πολίτικής που τώρα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή και θέλοντας να κατηγορήσει την Κυβέρνηση υποστήριξε ότι είναι “μισητά πρόσωπα ελληνική κοινωνία”.

Ο συγκεκριμένος πρώην υπουργός που έχει περάσει και από το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Γιωργάκη Παπανδρέου, το ΚΙΔΗΣΟ, τότε που αναφέρονταν με απαξιωτικούς και εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς σε όσους πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για την βουλευτική καρέκλα και τον μισθό έκανε το ίδιο, είπε επίσης ότι «θα ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σ/ν: για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Έχετε οδηγήσει τους ακροδεξιούς θύλακες μέσα στην ΕΛΑΣ σε απαράδεκτη εξαλλοσύνη (…) Το χειρότερο από όλα που έχετε κάνει στην ΕΛΑΣ είναι ότι έχετε διαμορφώσει ξανά μετά από δεκαετίες τις συνθήκες ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός που κατά βάση είναι παιδιά εργαζόμενα να ξαναγίνουν μισητά πρόσωπα στην ελληνική κοινωνία. Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες να ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί».

“Ντροπή σου πολιτικέ γυρολόγε”
‘Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής Κωνσταντίνος Τσουμάνης σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Ντροπή σου “πολιτικέ γυρολόγε” για την άστοχη δήλωση σου…άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται που δεν σε μαζεύουν».


ο κ. Τσουμάνης εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις δηλώσεις Ραγκούση, λέγοντας ότι προσβάλλουν το αστυνομικό Σώμα, τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην ΕΛΑΣ πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους.

Θύμισε μάλιστα ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει τροπολογία για μισθό-μπόνους στους Αστυνομικούς, ξεσηκώθηκαν κομματικά στελέχη και βουλευτές με αποτέλεσμα να αποσυρθεί. Μήπως η ομιλία Ραγκούση ήταν για να δικαιολογήσει γιατί δεν έπρεπε να περάσει η εν λόγω τροπολογία; Ας μας πει τί πιστεύει για την Ελληνική Αστυνομία» είπε ο κ. Τσουμάνης.
Πηγή: iefimerida.gr 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*