Διδυμότειχο: Συνέλαβαν διακινητή μόλις έφερε απ’ την Τουρκία λαθρομετανάστες – Αποτράπηκε έτσι η είσοδος άλλων 30

Διδυμότειχο: Συνέλαβαν διακινητή μόλις έφερε απ’ την Τουρκία λαθρομετανάστες – Αποτράπηκε έτσι η είσοδος άλλων 30

-Ο συνεργός του πρόλαβε και διέφυγε στην Τουρκία, όπου περίμεναν και οι υπόλοιποι 30 λαθρομετανάστες

Το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ με ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες που δημοσίευσε το πρωί το Evros-news.gr, ήρθε να επιβεβαιώσει η επίσημη ανακοίνωση  της Ελληνικής Αστυνομίας για την σύλληψη στην περιοχή των Ψαθάδων Διδυμοτείχου αλλοδαπού διακινητή, ο οποίος μόλις είχε περάσει με βάρκα απ’ την Τουρκία  7 λαθρομετανάστες. 

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, με αυτό τον τρόπο αποτράπηκε η είσοδος άλλων 30 λαθρομεταναστών που ήταν έτοιμοι να περάσουν, ενώ ο συνεργός του διέφυγε στην Τουρκία:

“Συνελήφθη χθες (16-12-2020) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή Ψαθάδων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε, παράνομα, στην ελληνική επικράτεια, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον διακινητή, διότι ενεργώντας από κοινού με συνεργό του που διέφυγε στο τούρκικο έδαφος, μετέφεραν παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με βάρκα, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη του δράστη απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 30 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Διαβάστε ακόμα: ΒΙΝΤΕΟ: Ούτε οι κακές καιρικές συνθήκες αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες να κινούνται στα ορεινά Σουφλίου