Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ: Έχασαν τις εκλογές και το έριξαν στα… Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην παράταξη Λαμπάκη!!!

Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ: Έχασαν τις εκλογές και το έριξαν στα… Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην παράταξη Λαμπάκη!!!

Ένα φοβερό ΒΙΝΤΕΟ ανέβασε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα της στο facebook η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και μας το έστειλε επίσης με δελτίο Τύπου.

Όπως αναφέρουν: “Αυτές τις χαρμόσυνες μέρες γινόμαστε  όλοι παιδιά και η μαγεία των Χριστουγέννων φωλιάζει στις ψυχές μας.
Γινόμαστε όλοι μια φωνή που μας φέρνει κοντά, λίγες μέρες πριν γιορτάσουμε τη γέννηση του Χριστού.
Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και όλα θα γίνουν καλύτερα από πριν”!

Σε αυτό, τόσο ο ίδιος ο κ.Λαμπάκης όσο και κάποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι (Γκοτσίδης, Γερακόπουλος, Ουζουνίδης, Βαταμίδης, Βραχιόλογλου), αλλά και υποψήφιοι του στις προηγούμενες εκλογές το καλοκαίρι του 2019 (Γκιδίκα, Λεγγέτση, Γκριτζέλης, Σαρίδης, Σταματοπούλου, Μίρτσου), όπου ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης τους έστειλε στην αντιπολίτευση, τραγουδούν το Χριστουγεννιάτικο ‘Άγια Νύχτα”. Έχασαν τις καρέκλες της δημοτικής αρχής και το έριξαν στις Χριστουγεννιάτικες… παραφωνίες δηλαδή, αφού αν εξαιρέσουμε τον τραγουδιστή στο επάγγελμα Στέλιο Βραχιόλογλου και τον πρώην μουσικό της Φιλαρμονικής του δήμου Σάββα Γκριτζέλη, όλοι οι άλλοι… δεν ακούγονται. Με αποκορύφωμα τους Λαμπάκη, Γερακόπουλο που… τρέμει η φωνή τους και λες ότι τώρα θα αρχίσουν να βήχουν και τις… αγριοφωνάρες Ουζουνίδη, Βαταμίδη, Γκοτσίδη.

Τεράστια η απουσία του… ποιητή Γκότση

Απ’ ότι μάθαμε, το ΒΙΝΤΕΟ ήταν μια ιδέα του Στέλιου Βραχιόλογλου, αλλά έχει σοβαρές ελλείψεις. Δεν είναι δυνατόν να μην ακούγεται ο… λυρικός ποιητής Νίκος Γκότσης ή ο γίγας Αντώνης Βαμβακερός που συναγωνίζεται τον..,. Βασίλη Καρρά στη φωνή (ιδίως στην χαρακτηριστική ανάσα) και το αηδόνι της Νίψας Κυριάκος Αετόπουλος. Το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ, μας θύμισε ένα άλλο που είχε κυκλοφορήσει προεκλογικά, με τον Βαγγέλη Λαμπάκη να βοηθάει στην παραλία μέσα στο κρύο στο φύτεμα ενός φοίνικα, φορώντας κοστούμι και καινούργιο παλτό, ενώ ένας κακεντρεχής φίλος μου όταν το έβαλα να το ακούσει και να πει τι θα έλεγε στον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και όσους συμμετείχαν, σχολίασε μόλις το άκουσε με ένα άλλο χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ. Ένα απόσπασμα από την ταινία “Μπακαλόγατος”, με την εκπληκτική ατάκα του Κώστα Χατζηχρήστου:

Υ.Γ: Δεν ξέρουμε αν ακολουθήσει και άλλο παρόμοιο ΒΙΝΤΕΟ για την Πρωτοχρονιά με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους και υποψήφιους, πάντως η πρόταση του Evros-news.gr και επειδή η “Άγια Νύχτα” δεν ήταν και τόσο πετυχημένη επιλογή, είναι να επιλέξουν το τραγούδι: “πάει ο παλιός χρόνος”. Γιατί θα ταιριάζει πολύ και με το… “πάει ο καλός ο δήμος, τον εχάσαμε παιδιά και του χωρισμού απ’ τις καρέκλες ο πόνος, δεν κοιμάται στην καρδιά”.