Ο Άι Βασίλης με το έλκηθρο του από σήμερα στο Διδυμότειχο 

Ο Άι Βασίλης με το έλκηθρο του από σήμερα στο Διδυμότειχο 

Από σήμερα Δευτέρα 21 έως και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, οι δημότες Διδυμοτείχου θα έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα στον Δήμο Διδυμοτείχου, ώστε να τα παραδώσει ο Άι Βασίλης με το έλκηθρο του στην διεύθυνση που θα δηλώσουν.

Τη δράση «Γράμμα στον Άι Βασίλη» συντονίζουν ο Δήμος Διδυμοτείχου και το «Ευγενίδειο» κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησης καθώς λόγω πανδημίας, απαιτείται συντονισμός για τη διασφάλιση ελαχίστων επαφών. Με τη συμπλήρωση της αίτησης η ομάδα συντονισμού του Ευγενιδείου, θα ενημερώνει για την παράδοση των δώρων στον χώρο του Δήμου.

Τα δώρα θα ξεκινήσουν να διανέμονται από την Δευτέρα 21/12 έως και 29/12 και κάθε μέρα από τις 17:30 μέχρι και τις 20:30 θα πραγματοποιείται διανομή με το έλκηθρο. Καθώς ο όγκος παράδοσης προβλέπεται να είναι μεγάλος και θα διανέμονται από ένα διαθέσιμο “έλκηθρο”,  υπάρχει όριο ημερήσιας παράδοσης και συνεπώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ημέρα και ώρα παράδοσης του δώρου από τον Αι Βασίλη θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με βάση το πρόγραμμα.

Η παράδοση θα γίνεται με την τήρηση των μέτρων για την επίτευξη ελάχιστης επαφής.

Σύνδεσμος αιτήσεων: http://bit.ly/Chistmas-Dora