ΒΙΝΤΕΟ: Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης στέλνει τις ευχές του στους πολίτες στη… Νοηματική γλώσσα

ΒΙΝΤΕΟ: Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης στέλνει τις ευχές του στους πολίτες στη… Νοηματική γλώσσα

Έναν όμορφο και πολύ πρωτότυπο τρόπο επέλεξε για να στείλει τις ευχές του στους πολίτες ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, που σίγουρα δεν έχει κάνει άλλος συνάδερφος του πανελλαδικά.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης με τη γνωστή ευαισθησία του σε θέματα προσβασιμότητας, απέδωσε ο ίδιος  προσωπικά στη Νοηματική γλώσσα,  το εορταστικό τραγούδι  “Καινούργιος χρόνος μπαίνει στην Οικουμένη” που έγραψε ο κορυφαίος στιχουργός μας Βασίλης Γιαννόπουλος ειδικά για την Αλεξανδρούπολη.
Ο Δήμαρχος έστειλε με αυτό τον τρόπο το μήνυμα, ότι η ελεύθερη και πλήρης πρόσβαση των ΑμεΑ στην επικοινωνία,  είναι ανθρώπινο δικαίωμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με  απόφαση του Γιάννη Ζαμπούκη, από  το νέο χρόνο οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα ανακοινώνονται και στη  νοηματική γλώσσα.

Να επισημάνουμε ότι ο Βασίλης Γιαννόπουλος είναι ο στιχουργός πάνω από 500 τραγουδιών, που έχουν ερμηνεύσει οι κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές (Πάριος, Τερζής, Παπακωνσταντίνου, Καρράς, Σφακιαννάκης, Πάολα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Βαρδής, Γλυκερία, Πλούταρχος, Γονίδης, Βέρτης, Μαχαιρίτσας, Μπάσης, Οικονομόπουλος, Δάντης, είναι μόνο μερικοί από αυτούς) και έγραψε αυτό το τραγούδι αφιερώνοντας το στην πόλη του Έβρου. Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης δείχνοντας άλλη μια φορά την μεγάλη ευαισθησία του στα ΑμεΑ ανέλαβε να το αποδώσει ο ίδιος στη νοηματική γλώσσα.

ΔΕΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*