Επιμελητήριο Έβρου: Έχει μείνει στο… 2014 ο Απολογισμός στην επίσημη ιστοσελίδα του

Επιμελητήριο Έβρου: Έχει μείνει στο… 2014 ο Απολογισμός στην επίσημη ιστοσελίδα του

Εδώ και έξι χρόνια, από το 2014, έχει να αναρτηθεί ο Απολογισμός του Επιμελητηρίου Έβρου στην επίσημη ιστοσελίδα του, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στην φωτογραφία που βλέπετε από την βασική του σελίδα.

Αν και η σημερινή διοίκηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τάκη Τοψίδη εξελέγη το 2017, ο Απολογισμός από το 2014 δεν έχει δημοσιευθεί, προκειμένου να μπορούν να ενημερωθούν όχι μόνο τα μέλη του, επιχειρήσεις και επαγγελματίες που καταβάλλουν τις εισφορές τους, αλλά και όποιος άλλος το επιθυμεί. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι ακριβώς δίπλα υπάρχει ο χαιρετισμός του κ.Τοψίδη, ο οποίος μιλάει για… καινοτομία και υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Τις οποίες όμως δεν δείχνουν ο ίδιος και η διοίκηση του να αξιοποιούν στην πράξη, αφού δεν έχουν φροντίσει ο Απολογισμός των προηγούμενων ετών να δημοσιευθεί και να είναι προσβάσιμος σε όλους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο του χαιρετισμού: “Το Επιμελητήριο Έβρου λειτουργώντας ως μοχλός ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και αρωγός του επιχειρηματία, προάγει αδιάλειπτα την εξωστρέφεια και ασπάζεται την ανάγκη για καινοτομία και υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών”.

Το φοβερό ξέρετε ποιο είναι; Ο Τάκης Τοψίδης ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την “Περιφερειακή Σύνθεση” (που εξελίσσεται σε… αποσύνθεση με συνεχείς αποχωρήσεις), κατήγγειλε πριν λίγο καιρό την περιφερειακή αρχή του Χρήστου Μέτιου γιατί δεν λειτουργούσε για μια-δυο ημέρες το σάιτ της Περιφέρειας, λόγω κάποιου θέματος με την εταιρεία που είχε αναλάβει την διαχείριση του. Μάλιστα στην ανακοίνωση που υπέγραφε ο ίδιος και παράλληλα στις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς που πήρε… σβάρνα, δήλωνε υπέρμαχος της διαφάνειας και της σωστής ενημέρωσης. Εντελώς υποκριτικά φυσικά, αφού στο Επιμελητήριο Έβρου παρ’ ότι πληρώνει μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας του (για να μην τα μαθαίνουμε και από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπου δεν δημοσιεύονται οι δαπάνες της), έχει προσλάβει άτομα που θα έπρεπε να ασχολούνται με όλα αυτά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*