Ορεστιάδα: Ανάδοχος για την τεχνική μελέτη επισκευής της Ιρλανδικής διάβασης Άρδα στις Καστανιές

Ορεστιάδα: Ανάδοχος για την τεχνική μελέτη επισκευής της Ιρλανδικής διάβασης Άρδα στις Καστανιές

Τον ανάδοχο για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: “Τεχνική μελέτη για την επισκευή Ιρλανδικής διάβασης Καστανέων του Δήμου Ορεστιάδας”, ανακήρυξε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ορεστιάδας.

Στην συνεδρίαση της στις 22 Δεκεμβρίου και αφού υπήρχε μόνο μια προσφορά στον σχετικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε, η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση του υπ’ αριθμ. 28061/15.12.2020 1ου
Πρακτικού Διενέργειας Συνοπτικού Διαγωνισμού με έγγραφη διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: “Τεχνική μελέτη για την επισκευή Ιρλανδικής διάβασης Καστανέων του Δήμου Ορεστιάδας”, συνολικού προϋπολογισμού 44.866,91€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Προχώρησε λοιπόν στην ανάδειξη του οικονομικού φορέα «ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ως προσωρινού αναδόχου
για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: “Τεχνική μελέτη για την επισκευή Ιρλανδικής διάβασης Καστανέων του Δήμου Ορεστιάδας”, με ποσό προσφοράς 35.495,33€ χωρίς Φ.Π.Α., γιατί η προσφορά του είναι πλήρης, σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και τις τεχνικές προδιαγραφές και προσέφερε την πλέον συμφέρουσα τιμή από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

Έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και αφού αρχικά ο δήμος Ορεστιάδας υποστήριζε πως η επισκευή της κατεστραμμένης ιρλανδικής διάβασης (κασίσι) που έχει αποκόψει ένα μεγάλο μέρος εκτάσεων των αγροτών της περιοχής Καστανέων ήταν αρμοδιότητα της Περιφέρειας, προχωράει το συγκεκριμένο έργο.