Σουφλί: Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς ποιμνιοστάσιο στο χωριό Σιδηρώ (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Σουφλί: Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς ποιμνιοστάσιο στο χωριό Σιδηρώ (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

-Άγνωστη η αιτία που ξεκίνησε η φωτιά, αλλά στην περιοχή κινούνται συχνά λαθρομετανάστες

Στο ίδιο, καταστροφικό έργο θεατές, ήταν πριν λίγη ώρα οι κάτοικοι των χωριών του ορεινού όγκου Σουφλίου, αφού πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέστρεψε ολοσχερώς ποιμνιοστάσιο στο χωριό Σιδηρώ.

Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική του Σουφλίου, η οποία έφτασε στο σημείο αλλά ήταν ήδη αργά, αφού οι εγκαταστάσεις μαζί με τις ζωοτροφές εί9χαν ήδη καταστραφεί από την φωτιά, η οποία επί πολύ ώρα έκαιγε ολοκληρώνοντας το καταστροφικό της έργο, όπως μπορείτε να δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr.

Αν και οι ιδιοκτήτες ή άλλοι κάτοικοι του χωριού δεν είδαν στο σημείο να υπάρχουν λαθρομετανάστες, επειδή πολλές φορές κατά το παρελθόν τόσο στο Σιδηρώ όσο και στα άλλα χωριά, αυτοί είναι που ανάβουν φωτιές για να ζεσταθούν λόγω του κρύου, τόσο σε μαντριά όσο και σε αποθήκες ή παρατημένα σπίτια με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται πυρκαγιές, δεν αποκλείουν να συνέβη το ίδιο και τώρα.

Αν πάντως πρόκειται για λαθρομετανάστες, είναι ειρωνεία την ίδια ώρα που ο υπουργός; Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης επισκέπτεται την περιοχή μας και επιθεωρεί την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και τους δυο φράχτες, οι λαθρομετανάστες που φυσικά εξακολουθούν να περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου, να προκαλούν πυρκαγιές σε ποιμνιοστάσια.

Εξάλλου πρόσφατο είναι στο Σιδηρώ το περιστατικό με 6 λαθρομετανάστες που έσπασαν αγροτικό αυτοκίνητο για να το κλέψουν, αλλά πήραν τελικά δυο κυνηγετικά όπλα και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα όταν τους αντιλήφθηκαν. Τελικά συνελήφθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρόμος μεσάνυχτα στο Σιδηρώ Σουφλίου – Λαθρομετανάστες έκλεψαν κυνηγετικά όπλα και πυροβολούσαν όταν τους καταδίωξαν!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη λαθρομεταναστών, που έκλεψαν όπλα και πυροβολούσαν