Δήμος Διδυμοτείχου: Πολίτης κινήθηκε δικαστικά και αποζημιώθηκε για ζημιά στο αυτοκίνητο λόγω κακού δρόμου

Δήμος Διδυμοτείχου: Πολίτης κινήθηκε δικαστικά και αποζημιώθηκε για ζημιά στο αυτοκίνητο λόγω κακού δρόμου

Δικαιώθηκε πολίτης που κινήθηκε δικαστικά εναντίον του δήμου Διδυμοτείχου, για ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητο του από την κακή κατάσταση του δρόμου και θα εισπράξει αποζημίωση 1.829 ευρώ.

Αυτό προβλέπει απόφαση του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου 2020 και την υπογράφει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βαγγέλης Τσιμπανλιώτης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, αφορά:

“Αποζημίωση ιδιώτη, για ζημία οχήματος που προκλήθηκε από την κακή κατάσταση οδοστρώματος, μετά από εξώδικο συμβιβασμό (Α.Ο.Ε.) συνολικού ύψους χίλια οκτακόσια είκοσι εννιά Euro (1.829,00 €)”.

Ο συγκεκριμένος πολίτης κινήθηκε δηλαδή δικαστικά κατά του δήμου Διδυμοτείχου, ο οποίος φέρει την ευθύνη για την συντήρηση του οδικού δικτύου στην περιοχή ευθύνης του και επειδή διαπιστώθηκε ότι θα δικαιώνονταν και θα ήταν αναγκασμένος ο δήμος να πληρώσει πολύ περισσότερα χρήματα, προφανώς τόκους και δικαστικά έξοδα, κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ