Μυτιληνός: Ανακοίνωσε την περιπέτεια με τον κορονοϊό που κόλλησε – “Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή”

Μυτιληνός: Ανακοίνωσε την περιπέτεια με τον κορονοϊό που κόλλησε – “Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή”

Στην αποκάλυψη ότι πέρασε μια περιπέτεια με τον κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες του 2020 και ως την Πρωτοχρονιά βρισκόταν σπίτι του σε καραντίνα, προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ” και δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μυτιληνός.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο κ.Μυτιληνός τόνισε ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19, δεν χρειάστηκε ευτυχώς να νοσηλευτεί και παρέμεινε σπίτι του μέχρι να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα που προβλέπεται υγειονομικά και τόνισε ότι από αυτή την δοκιμασία αναθεώρησε πολλά πράγματα στην ζωή του. Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι: “Πέρασα τις γιορτές μέσα στο σπίτι, γιατί πέρασα μια περιπέτεια με υγεία μου και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέσα ενημέρωσης που σεβάστηκαν την θέληση μου να μην δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα με τον κορονοϊό. Να πω λοιπόν ότι πέρασα και εγώ από το στάδιο αυτό και δεν σας κρύβω ότι έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα, απλά στη ζωή, που τα θεωρούμε όλοι ότι είναι δεδομένα.

Αγαπητοί φίλοι, δεν είναι δεδομένο ούτε ο αέρας που μας φυσάει στο πρόσωπο και αναπνέουμε, ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Ούτε τα παιδιά, ούτε οι φίλοι μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν μείνεις μέσα, σε καραντίνα απομονωμένος, οι άνθρωποι που τα πέρασαν στο νοσοκομείο ήταν πολύ χειρότερα”, είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μυτιληνός και συνέχισε: “Θέλω να πω σε όλους τους φίλους με αφορμή αυτή την περιπέτεια. Να προσέχετε. Ο ιός είναι αόρατος και είναι παντού. Να παίρνετε μέτρα, να φοράτε την μάσκα και να την φοράτε σωστά. Εγώ πρόσεχα πάρα πολύ και παρ’ όλα αυτά κόλλησα. Ακόμα και τις… μπουνιές που δίνουμε και χαιρετιόμαστε μπορεί να μεταδοθεί ο κορονοϊός. Κι έτσι πιστεύω ότι μπορεί να κόλλησα”.

Ο κ.Μυτιληνός αναφέρθηκε επίσης, με αφορμή την έναρξη του 2021 στην στάση που θα έχει ο ίδιος και η παράταξη του στο δημοτικό συμβούλιο, επισημαίνοντας ότι αυτό που προέχει είναι να συνεργαστούν όλοι με την δημοτική αρχή για ένα καλύτερο αύριο της πόλης και να μην υπάρχει στείρα άρνηση. κ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΟΣ