Ζητάει απ’ τον Μηταράκη να αναθεωρήσει την απόφαση του, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αλεξανδρούπολης

Ζητάει απ’ τον Μηταράκη να αναθεωρήσει την απόφαση του, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αλεξανδρούπολης

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Παράρτημα Αλεξανδρούπολης) ζητάει από τον αρμόδιο υπουργό Νότη Μηταράκη να αναθεωρήσει την απόφαση του για δημιουργία νέας δομής λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Παράρτημα Αλεξανδρούπολης) μεταφέροντας τις ανησυχίες των μελών της , αλλά και μεγάλου μέρους του κοινωνικού συνόλου, που εθήτευσαν επί μακρόν σε θέσεις ευθύνης στα εθνικά μετερίζια του Έβρου, σχετικά με την επιχειρούμενη επέκταση των δομών φιλοξενίας αλλοδαπών στο Φυλάκιο Έβρου και με βάση τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία που έχουμε σωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα.


Τέτοιες ενέργειες στέλνουν εκμεταλλεύσιμα μηνύματα και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί μία 5η φάλαγγα στην ευαίσθητη περιοχή του Έβρου, που διαχρονικά είναι ο στιβαρός φραγμός της εθνικής παρουσίας.
Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να αναθεωρήσει την απόφαση του για να επέλθει η ηρεμία στην χειμαζόμενη κοινωνία του Έβρου, που αποτελούν τους ακρίτες των ακριτών. Για κάθε αρνητική εξέλιξη θα μας βρει δυναμικά
μπροστάρηδες σε τυχόν κινητοποιήσεις.
Το Τοπικό Συμβούλιο
Αντγος(ΠΖ) ε.α. Πρόδρομος Φωτακίδης Πρόεδρος
Υπτγος(ΕΛΑΣ) ε.α. Βασίλειος Ναζλής Αντιπρόεδρος
Ανχης(ΕΠ) ε.α. Γρηγόριος Τσόγκος   Μέλος
Τχης(ΠΖ) ε.α. Αντώνιος Αδαμάκης    Μέλος
Ανθστης(ΠΖ) ε.α. Ανέστης Κεμανενζής   Μέλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*