Έτοιμη η μελέτη και η μακέτα του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου «Γ. Παυλίδης» της Αλεξανδρούπολης

Έτοιμη η μελέτη και η μακέτα του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου «Γ. Παυλίδης» της Αλεξανδρούπολης

-Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης: Το ωραιότερο δώρο που έλαβα σήμερα για την γιορτή μου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής.

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα ο επικεφαλής της μελετητικής ομάδας Αντώνης Χατζόπουλος, παρέδωσε σε τρισδιάστατη μορφή (μακέτα) την νέα ολοκληρωμένη μελέτη για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για ένα κλειστό γυμναστήριο χωρητικότητας 1.100 θέσεων, με δυνατότητα να επεκταθούν στις 1.500, που πρόκειται να κατασκευαστεί δίπλα στο νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης».

Η νέα ολοκληρωμένη μελέτη έχει ήδη εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού λαμβάνοντας θετικά σχόλια, ενώ αναμένεται πολύ σύντομα να εκδοθεί και η οικοδομική άδεια.

Το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης του έργου που “αγγίζει” τα 7.000.000 ευρώ, έχει δεσμευτεί από την Περιφέρεια ΑΜΘ (3,9 εκατ. ευρώ), ενώ το καινούργιο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης θα φέρει το όνομα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γεώργιου Παυλίδη, ο οποίος όχι μόνο το εξήγγειλε λίγο πριν φύγει από την ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο, στις 5 Ιουλίου 2016, αλλά φρόντισε και όχι μόνο εξασφάλισε 3,9 εκ,9 εκατ. ευρώ αλλά και τα δέσμευσε κιόλας για την πραγματοποίηση του έργου. Δυστυχώς επί 3 χρόνια, ως τον Ιούνιο του 2019 που αποχώρησε, η προηγούμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη δεν κατάφερε ούτε την μελέτη να ολοκληρώσει.

Ο αείμνηστος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, εξαγγέλει το 2016 την κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη και ανακοινώνει ότι δεσμεύθηκαν 3,9 εκατ. ευρώ γι’ αυτό. Ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης (αριστερά στην φωτό) και η δημοτική του αρχή, τα επόμενα 3 χρόνια δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν ούτε την μελέτη

Σήμερα όμως έγινε ένα ακόμα σημαντικό “βήμα” και στην ανάρτησή του ο νέος δήμαρχος κ.Ζαμπούκης ευχαριστεί την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα τους μηχανικούς Αντώνη Χατζόπουλο, επικεφαλής της μελετητικής ομάδας και δημιουργό της μακέτας, Μιχάλη Σβιντρίδη, Κώστα Ιντζέ, Αθανάσιο Πάλλη, Θεόδωρο Γιοβανάκη, Δημήτρη Μητρουλάκη, Σταμάτη Τζιμτζή, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκο Αραμπατζή και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Διονύση Μαστορόπουλο, για την ολοκλήρωση μελέτης και μακέτας.

Ιδού η ευχαριστήρια και αισιόδοξη ανάρτηση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέτροβιτς: “Απ’ το 2016 κρατάμε 4 εκατ. και περιμένουμε τον δήμο Αλεξανδρούπολης για το νέο Κλειστό Γυμναστήριο”