Το Διδυμότειχο έχει εδώ και αρκετό καιρό σημαντικό πρόβλημα με αρκετά κρούσματα κορονοϊού καθημερινά όχι μόνο στην πόλη αλλά και ολόκληρη την περιοχή και σήμερα τα γραφεία του δήμου Διδυμοτείχου παραμένουν κλειστά και γίνεται προληπτική απολύμανση.
Μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση ενημερώνονται οι πολίτες ότι:
“Ο Δήμος Διδυμοτείχου και οι υπηρεσίες του, θα παραμείνουν σήμερα στις 7 Ιανουαρίου κλειστές, ώστε να πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση. Η αναστολή θα διαρκέσει μια (1) ημέρα και απο αύριο 8 Ιανουαρίου οι υπηρεσίες θα επαναλειτουργήσουν.
Η ενέργεια πραγματοποιείται προληπτικά, έπειτα από ενημέρωση ότι εργαζόμενος στον Δήμο Διδυμοτείχου βρίσκεται σε λίστα ιχνηλάτησης, από πιθανή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά και όλοι οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετήσουν τις άμεσες ανάγκες τους στον παρακάτω σύνδεσμο:
eservices.didymoteicho.gr