Μηταράκης: Έρχεται 3μερο στον Έβρο – ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, αν ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ την εθνικά επικίνδυνη απόφαση του!!!

Μηταράκης: Έρχεται 3μερο στον Έβρο – ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, αν ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ την εθνικά επικίνδυνη απόφαση του!!!

Κατόπιν εορτής και αφού πρώτα στα… μουλωχτά δημοσιεύθηκε στις 29 Δεκεμβρίου στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση για τη δημιουργία νέας δομής λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στις 16 Ιανουαρίου 2021 για τριήμερη επίσκεψη στον Έβρο.

O συγκεκριμένος… πολιτικός σαλτιμπάγκος, που νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης ότι τον κορόιδευε επί τέσσερις μήνες, το Evros-news θεωρεί ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, αν πρώτα ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ την κατάπτυστη και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ. Κι αυτό θα πρέπει να απαιτήσουν όλοι οι θεσμικοί φορείς του Έβρου και όχι μόνο. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ την απόφαση του και μετά ας έρθει να συζητήσουν την βελτίωση των συνθηκών στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου. Μόνο αυτό όμως και ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ή πολύ περισσότερο δημιουργία ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ στον Έβρο.

Την επίσκεψη αυτής της πολιτικής… ποντικομαμής, του κ.Μηταράκη από 16 έως 18 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε πρώτος ο δήμαρχος κ.Μαυρίδης μιλώντας στην ΕΡΑ Ορεστιάδας το πρωί. Πριν από λίγο, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, που περισσότερο λειτουργεί ως… γραφείο Τύπου του συγκεκριμένου υπουργού αντί με ξεκάθαρη δήλωση του να του ζητήσει ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ του, εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να κερδίσει επικοινωνιακά κάποιες εντυπώσεις, υποστηρίζοντας ότι αυτός του έκανε πρόταση-πρόσκληση τηλεφωνικά, ενώ αυτό έγινε επίσημα από τους θεσμικούς φορείς με την ανακοίνωση-ψήφισμα που εξέδωσαν μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν την Δευτέρα. Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου, ο κ.Μηταράκης θα έχει επαφές και συναντήσεις με τοπικούς φορείς, με κύριο θέμα τις δομές ΚΥΤ και Προ.Κε.Κ.Α. στο Φυλάκιο Ορεστιάδαςκαι γενικότερα ζητήματα που αφορούν στην προστασία των συνόρων και στην μεταναστευτική κρίση.

Η επίσκεψη του Υπουργού ανακοινώνεται κατόπιν σχετικής πρότασης – πρόσκλησης του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άντρες”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*