Γεροντόπουλος για Φυλάκιο: “Είναι τόσο μεγάλο το λάθος, που οι… μικροί άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν”

Γεροντόπουλος για Φυλάκιο: “Είναι τόσο μεγάλο το λάθος, που οι… μικροί άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν”

-Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. λύνει την σιωπή του μετά από καιρό, για τις μεθοδεύσεις δημιουργίας νέας δομής λαθρομεταναστών

Θέση στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει με την επέκταση ή την δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, παίρνει ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Άκης Γεροντόπουλος.

Αν και τουλάχιστον δυο χρόνια τώρα είχε αποφύγει να κάνει δηλώσεις για πολιτικά θέματα, αποφάσισε να… λύσει την σιωπή του και να μιλήσει στο Evros-news.gr, για όσα σχεδιάζει στην ακριτική μας περιοχή ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. Μάλιστα με μια λακωνική, αλλά συγχρόνως πολύ αιχμηρή δήλωση, ο κ.Γεροντόπουλος επισημαίνει για τις μεθοδεύσεις του αρμόδιου υπουργού: “Είναι τόσο μεγάλο το λάθος, που οι μικροί άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν. Απλώς, όταν τοι πληρώνει ο τόπος, αυτοί δεν θα υπάρχουν, αλλά το τεράστιο κακό θα έχει γίνει και η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη”.

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του επί χρόνια βουλευτή Έβρου και υφυπουργού Εξωτερικών επί Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, όταν του ζητήθηκε από την ιστοσελίδα μας να αλλάξει την στάση που έχει επιλέξει εδώ και πολύ καιρό, να αποφεύγει τον σχολιασμό αποφάσεων και πράξεων της Κυβέρνησης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*