Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Έφεραν νυχτιάτικα 34 λαθρομετανάστες απ’ τις Σέρρες στο Φυλάκιο για ταυτοποίηση

Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Έφεραν νυχτιάτικα 34 λαθρομετανάστες απ’ τις Σέρρες στο Φυλάκιο για ταυτοποίηση

 

Με δυο λεωφορεία έφεραν απόψε στο ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας 34 λαθρομετανάστες από την δομή φιλοξενίας των Σερρών, προκειμένου να τους ταυτοποιήσουν και σε μια-δυο ημέρες το πολύ θα τους επιστρέψουν με τον ίδιο τρόπο πίσω.

 

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) του Φυλακίου και ούτε μόνο από τις Σέρρες, αλλά και από αντίστοιχες δομές της Καβάλας και της Δράμας. Μεταφέρονται μάλιστα με τουριστικά λεωφορεία συγκεκριμένου γραφείου της Αθήνας που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο. Απλά, επειδή τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να δημιουργήσει η Κυβέρνηση δια του αρμόδιου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, βγήκαν στον “αέρα” παρόμοιες ενέργειες που συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα πριν τα Χριστούγεννα.

Όπως είχε γράψει το trakinea.gr, είχαν μεταφερθεί και πάλι από τις Σέρρες με δυο λεωφορεία αλλά σε διαφορετικές ημέρες, άλλοι λαθρομετανάστες προκειμένου να ταυτοποιηθούν και στη συνέχεια πάλι με λεωφορεία τους επέστρε3ψαν πίσω στην δομή αυτή. Η σημερινή μεταφορά ξεκίνησε μάλιστα το μεσημέρι, αλλά τα δυο λεωφορεία που τους μετέφεραν “κόλλησαν” στον Προβατώνα όπου ήταν κλειστή η εθνική οδός Αλεξανδρούπολης-Συνόρων λόγω των πλημμυρών. Αρχικά η εντύπωση που σχηματίστηκε είναι ότι τους επέστρεψαν στις Σέρρες και θα έρχονταν αύριο, αλλά επειδή δόθηκε στην κυκλοφορία ο κάθετος άξονας, τους έφεραν νύχτα στο ΚΥΤ Φυλακίου. Το θέμα μάλιστα γνωστοποίησε πρώτος ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που έγραψε στην προσωπική του σελίδα:Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ Βελόπουλου, που όπως

και η “Ελληνική Λύση” ήταν “εξαφανισμένοι” ως τώρα

Το θέμα δημοσιοποίησε και ιστοσελίδα Voicenews.gr που ανήκει στον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βερλόπουλο και μάλιστα με Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ από την είσοδο των δύο λεωφορείων με τους 34 λαθρομετανάστες να μπαίνουν στο ΚΥΤ Φυλακίου. Μόνο που τόσο ο ίδιος ο Αρχηγός όσο και το κόμμα του, ήταν έως τώρα ανεξήγητα “εξαφανισμένοι” και δεν είχαν εκδώσει την παραμικρή ανακοίνωση για τα σχέδια του Νότη Μηταράκη και της Κυβέρνησης, για επέκταση ή νέα δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας. Γίνεται χαμός από τις αντιδράσεις εδώ και 10 ημέρες, αλλά Βελόπουλος και “Ελληνική Λύση” έβγαζαν ανακοινώσεις για την… ιχθυαγορά της Αλεξανδρούπολης. Αποκλείεται να μην τους είχαν ενημερώσει για τον… χαμό τα τοπικά τους στελέχη, πόσο μάλλον για ένα θέμα που ανήκει στο… προνομιακό τους πεδίο.

Τώρα ο Πρόεδρος του κόμματος κοινοποιώντας το ΒΙΝΤΕΟ, άρχισε τα γνωστά… ηρωικά που συνηθίζει.

Ενισχυτικά των κυβερνητικών απόψεων και μεθοδεύσεων

Μηταράκη, ο ερχομός λαθρομεταναστών απ’ τις Σέρρες

Κι επειδή οι καιροί είναι… πονηροί και αυτό που έγινε απόψε, η μεταφορά δηλαδή λαθρομεταναστών από άλλη περιοχή στο ΚΥΤ Ορεστιάδας για ταυτοποίηση επειδή πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του Έβρου, συμβαίνει συχνά και απλά εντελώς… τυχαία κάποιοι το διαρρέουν τώρα που όλοι οι Εβρίτες ξεσηκώθηκαν για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει, πρέπει να επισημάνουμε το εξής:

  • Το γεγονός αυτό…, ενισχύει ουσιαστικά τις απόψεις του ανεκδιήγητου Μηταράκη. Γιατί μπορεί φαινομενικά να διαψεύδεται με αυτή την εξέλιξη η δήλωση-δέσμευση του πως δεν θα μεταφέρονται από άλλες περιοχές της χώρας στη νέα δομή του Φυλακίου Ορεστιάδας, αλλά παράλληλα θα μπορεί να ισχυριστεί ότι αν υλοποιηθεί το σχέδιο του, θα πηγαίνουν κατ’ ευθείαν για ταυτοποίηση στο ΚΥΤ Φυλακίου και δεν θα χρειάζονταν να τους φέρνουν όπως τώρα συμβαίνει.
  • Επίσης, θα μπορεί να επικαλεστεί το γεγονός ότι και οι 34 που έφτασαν απόψε αλλά και όσοι μεταφέρθηκαν πριν τα Χριστούγεννα, ταυτοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με μισθωμένα λεωφορεία  στη δομή των Σερρών. Όπως ακριβώς αναφέρει δηλαδή και στην γραπτή ανακοίνωση του και στις δηλώσεις του, προσπαθώντας να πείσει όσους αντιδρούν ότι δεν θα μένουν στο Φυλάκιο αλλά θα μεταφέρονται αλλού.
  • Αυτός είναι και ο λόγος που το Evros-news.gr αν και του… ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ πριν λίγες ημέρες για τα δυο λεωφορεία που ήρθαν από τις Σέρρες πριν τα Χριστούγεννα, σχεδόν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που την δημοσίευσε και το thrakinea.gr, ΔΕΝ ‘”ΤΣΙΜΠΗΣΕ” να το κάνει… σημαία, γιατί όπως επισημάναμε, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗ.
  • Άλλωστε έχει πειστεί πλέον και ο πιο δύσπιστος, ότι υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ και συγκεκριμένη ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ από τον αρμόδιο υπουργό κ.Μηταράκη, ώστε να μπορέσει να… αμβλύνει τις αντιδράσεις και με τέτοιες μεθόδους.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*