Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ: Σεμινάριο για την συμβολή των Drones στην Γεωργία

Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ: Σεμινάριο για την συμβολή των Drones στην Γεωργία

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ, σας προσκαλεί σε ένα ακόμη διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει, το πρώτο για την φετινή χρονιά πουθα διεξαχθεί τηνΠέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, με θέμα :«Γεωργία ακριβείας :H συμβολή των ΣμηΕΑ (Drones) στην αναβάθμιση του αγροτικού τομέα».

Ομιλητές θα είναι ο Project Manager της Drone Solutions κ. Λυμέρης Κωνσταντίνος και ο κ. Ντρόλιας Ρήγας, εκπαιδευτής Drone. Το webinar θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams μέσω του ακόλουθου συνδέσμου :

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YmU3NWVmZGEtZDdlYS00MzA2LThiZGQtYzNiOWI5YjlhMWYz%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22cf013f58-ea46-41a5-8735-60c4bc51fb85%22%2c%22Oid%22%3a%22d96f5e20-8b9d-409c-a72d-d03688f693ec%22%7d

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης με τίτλο «Γεωργία ακριβείας : Η συμβολή των τεχνολογικών συστημάτων στον πρωτογενή τομέα» ο Σύλλογος Φοιτητών, διοργανώνει ένα ακόμη Webinar με θέμα την Γεωργία ακριβείας, που θα αναφέρεται στα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drones). Τα Dronesαποτελούν ένα εργαλείο στα χέρια του παραγωγού και του γεωπόνου, με το οποίο μπορεί να βελτιωθεί και εξελιχθεί η γεωργική διαδικασία. Θερμικές κάμερες, μετρητές και άλλες εφαρμογές, όπως ανιχνευτές ασθενειών και μέθοδοι ακριβούς κατανομής προϊόντων θρέψης, επαρκούς άρδευσης και καταμέτρησης της ανάπτυξης των φυτών, συνθέτουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους Γεωργικής παραγωγής, μεγιστοποιώντας την απόδοση μιας καλλιεργήσιμης έκτασης.

Τόσο το ΔΣ, όσο και τα μέλη του συλλόγου μας δεν  επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2021 σταθερά το  έργο μας για την εξέλιξη και διεύρυνση των γνώσεων που λαμβάνουμε, καθώς και την σύνδεση της ακαδημαϊκής γνώσης με την πρακτική εφαρμογή, όπως αυτή εκφράζεται στις εταιρίες και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων που μας έχουν τιμήσει όλο αυτό το καιρό με τη συμμετοχή στις δράσεις μας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έχετε εκδηλώσει σε αντίστοιχες ομιλίες στο παρελθόν. Αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε με αμείωτο πάθος το έργο μας για ένα Πανεπιστήμιο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που αξίζει σε κάθε νέο επιστήμονα να φοιτά !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*