Διδυμότειχο: Ξεκίνησαν ήδη εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στον κατεστραμμένο επαρχιακό δρόμο Μεταξάδων-Πολιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Ξεκίνησαν ήδη εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στον κατεστραμμένο επαρχιακό δρόμο Μεταξάδων-Πολιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στον επαρχιακό δρόμο Μεταξάδων-Πολιάς, ο οποίος κόπηκε στην μέση από την προχθεσινοβραδινή νεροποντή.

Από το πρωί συνεργεία με σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά έπιασαν δουλειά, μετά την εντολή που έδωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος που επισκέφθηκε χθες την περιοχή και έκανε αυτοψία των καταστροφών, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: ΣΟΚαριστικές εικόνες – Κόπηκε σαν… χαρτί ο δρόμος Μεταξάδων-Πολιάς. Τεράστιες οι καταστροφές (BINTEO)

Προσωρινά κατασκευάζεται παρακαμπτήριος δρόμος που θα ενώνει τα δυο τμήματα του κατεστραμμένουτ επαρχιακού δρόμου, προκειμένου να μπορούν όσοι κινούνται από και προς τους Μεταξάδες απ’ την Πολιά, ανάμεσα τους και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Έβρου φυσικά, να μην είναι υποχρεωμένα να πηγαίνουν ως τα Βρυσικά όπου υπάρχει η επόμενη γέφυρα στον Ερυθροπόταμο.

Μάλιστα στο σημείο εκτός του συνεργείου που πραγματοποιεί τις εργασίες, βρέθηκαν και αρμόδιοι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για τον συντονισμό των εργασιών, προκειμένου γρήγορα να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Επιτόπου βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεταξάδων Χρήστος Κισσούδης, χάρη σε ενέργειες του οποίου βρέθηκαν άμεσα χθες στην περιοχή ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και τρεις Αντιπεριφερειάρχης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει σήμερα γρήγορα η αποκατάσταση της κυκλοφορίας, μέσω της προσωρινής λύσης παρακαμπτήριου δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διδυμότειχο: Επιθεώρηση Μέτιου και Αντιπεριφερειαρχών στις καταστροφές της περιοχής Μεταξάδων (φωτορεπορτάζ)